Žena se zakousla do burrita, našla v něm ale něco odporného

Žena se po zakousnutí do burrita začala bát možné otravy, snědla totiž kousek neznámého brouka (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Zákaznice si v jednom z řetězců rychlého občerstvení objednala své oblíbené burrito, nejspíše ale naposled. Poté, co se do jídla zakousla, ji totiž čekalo nemilé překvapení. Se svým děsivým zážitkem se svěřila na sociálních sítích.

Žena si zakoupila burrito v americkém řetězci rychlého občerstvení Chipotle. Vypadá to ale, že to byla její poslední návštěva restaurace. Poté, co se zakousla do zakoupeného burrita, totiž v puse ucítila něco křupavého.

Nejdříve si myslela, že jde o kousek tvrdé kukuřice, to bylo ale bohužel hodně daleko od pravdy.

Když se podívala dovnitř burrita, tak v něm uviděla nakouslého brouka. „V Chipotle jsem jedla pořád, byla to jedna z mých nejoblíbenějších restaurací, teď už mě tam ale nikdo nikdy neuvidí,“ řekla ve videu.

„Zakousla jsem se do svého burrita a ucítila jsem něco křupavého, myslela jsem si, že je to nějaký kousek tvrdé kukuřice, tak jsem to vyplivla,“ popsala žena svůj odporný zážitek. Po prozkoumání burrita zjistila, že vyplivla nohu neznámého brouka.

Nejdříve si myslela, že jde o švába, nakonec se ale ukázalo, že šlo o něco mnohem většího.

„Řekli mi, že ta noha, kterou jsem vyplivla, je moc veliká na to, aby šlo o švába,“ uvedla.

Navíc zjistila, že by tento druh hmyzu měl chutnat podobně jako krevety, fanynka rychlého občerstvení ale dodala, že brouk, který byl v jejím burritu, chutnal hořce, o švába se tedy určitě nejednalo.

V ten moment se žena začala bát možné otravy a po poradě s lékaři na pohotovosti pro jistotu vypila jablečný ocet naředěný s vodou. Tato směs by totiž měla údajně v podobných případech pomoci.

Zákaznice se poté okamžitě vrátila do restaurace, aby si mohla stěžovat na to, co se stalo, a požadovat nějaký druh odškodnění. Zaměstnanci Chipotle jí ale dali pouze kupóny na jídlo zdarma, které žena v restauraci po jejím děsivém zážitku už rozhodně nevyužije.

 

@toritalkspodcast Went home and drank some apple cider vinegar diluted with water to kill bacteria. Any other tips? @chipotle ♬ original sound - Tori Talks Podcast

 

 

KAM DÁL: Žena nedostala zpátky kauci. Důvod je směšný.

Klíčová slova: