Žena si zapálila na palubě letadla. Její výmluva pobavila

Žena se po kouření v letadle ohradila tím, že „měla dlouhý den“
  |   zajímavost

Mladá žena byla za své chování z letadla okamžitě po přistání vyvedena. Jedna spolucestující ji totiž natočila, jak si na palubě stroje zapaluje cigaretu. V rukávu ale měla schovanou výmluvu, kterou všechny odzbrojila.

Spolucestující problematické pasažérky, Beatrix, si během přistání všimla, že vedle ní potahuje ze zapálené cigarety. Okamžitě začala ženu natáčet a video poté sdílela na svém profilu na sociální síti.

K nepříjemné situaci došlo při letu s aerolinkami Spirit, které podobné chování rozhodně netolerují. Někteří cestující začali poté, co se k nim na palubě stroje dostal cigaretový kouř, kašlat kvůli astmatu, jiné obtěžoval pach cigarety.

Ne všichni si ale chování ženy nechali líbit. Jeden pasažér ženu slušně požádal, aby cigaretu típla, další zvolili agresivnější přístup a začali nedočkavé kuřačce sprostě nadávat. Setkali se ale pouze se strohou výmluvou, po které už nejspíše ani neměli slov.

„Já měla dlouhý den,“ odvětila žena na videu s cigaretou v ruce.

Na palubě se jejímu chování nikdo nesmál, zcela jiná situace ale nastala na sociálních sítích, kde bizarní reakce ženy pobavila desetitisíce uživatelů.

Z letadla náruživou kuřačku nakonec vyvedla policie, žena poté zapírala, že si v letadle zapálila. Nejspíše si při své chvilce tabákového opojení nevšimla, že ji někdo natáčí. Navíc ji s cigaretou v ruce viděli jak cestující, tak i letušky.

Některé sledující ale video spíše rozčílilo. „Existují lidé, které by do letadla prostě neměli pouštět,“ objevilo se pod videem.

„Nechápu, jak můžou být někteří lidé tak sebestřední,“ napsal jeden z uživatelů.

 

@beatrixtrifonova Woman getting arrested on Spirit flight for smoking! Well deserved! #arrested on #flight #breakingrules #smokingonplane #smoking #spiritairlines ♬ original sound - Beatrix Trifonova

 

 

KAM DÁL: Snažila se o perfektní fotku na střeše. Skončilo to ale katastrofou.

Klíčová slova: