Žena ukončila rande poté, co v jeho autě našla něco odporného

Žena sdílela video neuvěřitelného bordelu, který měl muž neshromážděný v autě
 

Mladá žena sdílela svůj odstrašující zážitek na rande. „Právě jsem ho poznala. Ale už teď je jasné, že se znovu neuvidíme,“ vzkázala ve videu. Její sledující nemohli uvěřit svým očím, něco tak strašného prý ještě neviděli.

Žena na sociální síti sdílela interiér auta, které mnohým nadzvedlo žaludek. Ještě horší na celé situaci je, že vůz patřil muži, se kterým právě byla na prvním rande.

 

@teetee135xo Smells as worse as it looks #fyp #firstdate #foryou #nasty #fails original sound - tee

 

Její sledující zkrátka nemohli uvěřit, že v autě v moment, kdy se chystal na rande neuklidil.

„On ani nemůže vynaložit energii na to, aby si uklidil auto předtím, než s někým jde na první rande? Jak vypadá jeho dům?“ ptal se v komentářích šokovaně jeden z nich.

Další na sociální síti prohlásili, že by se za takové auto styděli a určitě by do něj nepozvali někoho, na koho chtějí udělat dobrý dojem.

Někteří ze sledujících se ve chvilce přeměnili na soukromé detektivy a na videu si všimli toho, že má řidič auta mimo jiné také dva telefony, což je prý hodně podezřelé. Tento objev už ale vlastně nebyl ani nutný, protože žena se okamžitě poté, co do jeho auta nastoupila rozhodla, že už se sním nikdy neuvidí, jak napsala na video.

Navíc jeho auto prý „bylo cítit stejně hrozně, jako vypadalo,“ jak napsala do příspěvku..

 

@teetee135xo #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #transition 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Neuvěřitelný příběh ženy, kterou vychovaly opice. Stále se nezbavila traumat

Klíčová slova: