Žena utratila přes milion korun, aby vypadala jako démon. Lidé se jí bojí

Kierstyn Milligan si dokonce nechala i zatmavit oční bulvy a vytvarovat upíří tesáky
 

Kierstyn Milligan utratila statisíce za nejrůznější druhy úprav zevnějšku. Nyní na ni na ulici pokřikují, že vypadá jako strašidlo. Z jejího vzezření jde strach a večer byste ji rozhodně nikde potkat nechtěli. Přesvědčte se sami.

Kierstyn Milligan (22) pochází z Houstonu v americkém státě Texas. O tetování, piercingy a další tělesné modifikace se začala zajímat, už když byla teenager, ale zdaleka ještě nekončí.

Začátkem tohoto roku dokonce podstoupila jednu z nejdramatičtějších změn jejího vzhledu. Nechala si potetovat oční bulvy.

Místo očního bělma má nyní "oční černo", skutečně tedy připomíná démona. Navíc má také na zubech vymodelované upíří tesáky, což jí na jejím děsivém vzezření ještě přidává.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thisisorylan (@orylan1999)

Mezi další úpravy, které podstoupila, patří také piercing nosu, bradavek, kořenu nosu, prsní implantáty, různá tetování po celém těle včetně obličeje a piercing v jazyku.

„Vždycky jsem věděla, že chci vypadat takhle, už odmala. Jsem ráda, že jsem si to mohla konečně splnit,“ prozradila Kierstyn, která díky svému vzhledu získala na sociálních médiích stovky tisíc sledujících.

„Pomohlo mi to získat sebedůvěru. Předtím jsem si přišla ošklivá a nevěděla jsem, kdo jsem,“ dodala.

Dále se také svěřila s tím, že se často na veřejnosti setkává s velmi nepříjemnými reakcemi. Někteří lidé na ni zírají, jiní dokonce i ukazují a nebo na ni dokonce i pokřikují nejrůznější urážky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thisisorylan (@orylan1999)

 

S těmi nejhoršími reakcemi se ale údajně setkává na sociálních sítích. Tam mají prý lidé mnohem větší odvahu být neslušní, protože se schovávají za obrazovkami svých počítačů.

V komentářích se často objevují nejrůznější negativní názory na její vzhled, které si neberou servítky.

Někdy se ale také setká s pozitivními reakcemi a s lidmi, kteří jsou jejím vzhledem nadšeni do té míry, že se s ní chtějí vyfotit.

Její rodinu prý Kierstyniny tetování a piercingy nepřekvapily, protože o nich mluvila již od 14 let, tetování očních bulev je ale šokovalo, to už podle jejích blízkých bylo zkrátka moc.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena s největšími umělými rty na světě svým vzhledem děsí. Stále ale není spokojená, chce víc.