Žena varuje: Kontrolujte zrcadla. Nikdy nevíte, kdo vás sleduje

To, jestli jde o klasické, nebo průhledné zrcadlo, zjistíte jednoduše. Stačí k němu jen přiložit prst
  |   zajímavost

Mladá žena zkontrolovala zrcadlo ve svém novém domě a z toho, co za ním našla, jí přeběhl mráz po zádech. Snaží se teď varovat ostatní, aby si kontrolovali zrcadla nejlépe všude, kam přijdou. Nikdy totiž nevíte, jestli není průhledné.

Annabell Mickelson se spolu s rodinou přestěhovala do nového domu v americké Arizoně. Její rodina toho o předchozích majitelích jejich nové nemovitosti moc nevěděla, jen se proslýchalo, že se v něm pořádaly divoké večírky, to ale nikomu z nich příliš nevadilo. Tedy až do té doby, než přišli na to, že je jedno ze zrcadel z druhé strany průhledné.

Dům měl totiž zrcadlo zabudované ve stěně v koupelně. To některým členům rodiny přišlo divné a po několika dnech se rozhodli, že raději zkontrolují, jestli se za zrcadlem něco neskrývá, a dobře udělali. Annabell natáčela, jak se její táta dobývá do prostoru za zrcadlem skrze zeď z druhé strany, a nemohla věřit svým očím.

Nejen, že zjistili, že je z druhé strany skrze zrcalo vidět do koupelny, ale také našli hned několik kabelů, které naznačovaly, že v prostoru za zrcadlem byly kdysi kamery. Je tak možné, že si původní majitel domu natáčel své nic netušící hosty, kteří k němu dorazili na jeden z jeho vyhlášených divokých večírků.

Sledující Annabellin objev zhrozil. Někteří se v komentářích ale svěřili s jejich vlastními děsivými zkušenostmi se skrytými kamerami. Bylo tedy jasné, že se nejedná o ojedinělý incident. Rozhodně tedy není od věci zkontrolovat zrcadla v novém domě nebo pronajatém pokoji.

Jak lehce zkontrolovat zrcadlo?

To, jestli jde o klasické zrcadlo, nebo o to, kterým vás může někdo sledovat, zjistíte jednoduše. Stačí k těsně k povrchu zrcadla přiložit prst. U toho klasického by měl být malý odstup od vašeho prstu a jeho odrazu v zrcadla. Pokud tento odstup nevidíte, jde o průhledný typ zrcadla a bude lepší, když zkontrolujete prostor za ním.

 

@ishotyouinthefacebye I’m a little scared!! #hiddenwall #scary #cabinets #twowaymirror #walldestruction #curious #MyRoutine #fyp #viral #wtf #someonehelp #weird #strange ♬ Oh No - Kreepa

 

 

Zdroj: TikTok/@ishotyouinthefacebye

KAM DÁL: Žena vymyslela způsob, jak pomoci obětem domácího násilí pomocí rtěnky.

Klíčová slova: