Vychází první časopis pro vegany!

Nový časopis umožňuje vařit chutně a bez masa
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Internetový magazín Apetit vydává nový speciál Apetit veggie!, který je určený nejen vegetariánům a veganům. První číslo časopisu vychází právě dnes 11. května a měl by být k dostání v řetězích Aholdu a Relay. Na co se ve speciálu můžete těšit?

Dosud si vegetariáni a vegané museli sdílet recepty prostřednictvím online diskuzí, blogů nebo si kupovat veganskou či vegetariánskou kuchařku. Nic jako časopis tady však ještě nebylo. Speciál Apetit veggie! je určený nejenom veganům a vegetariánům, ale všem, kdo chtějí vařit a jíst bez masa a lehce, ovšem přitom si chtějí na jídle pochutnat.

 

První číslo nového speciálu vychází již dnes 11. května. Specializuje se na recepty ze sezonní zeleniny, ovoce a bylinek. “V prvním vydání nakoukneme pod podkličku Báře Karpíškové, odhalíme sladké tajemství raw dezertů Veroniky Klamtové a vyzpovídáme dlouholetého vegetariána Martina Pyco Rausche. Uvnitř časopisu se toho skrývá samozřejmě mnohem víc,” píší na facebookové stránce časopisu vydavatelé.

 

Kde časopis sehnat? “Momentálně by měl být k dispozici především v řetězcích Aholdu nebo Relay," píší vydavatelé časopisu na Facebooku. Cena časopisu na stáncích je 79,90 Kč, předplatné zatím není k dispozici. "Letos je časopis plánován jenom dvakrát, s předplatným uvidíme v příštím roce podle toho, jak si povede," prozradili nám vydavatelé časopisu Apetit veggie!