Ztratila se černá fenka z Roztok. Majitelé dají nálezci 10 tisíc

Fenka je hodná k cizím zvířatům i k dětem
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Minulý týden se při procházce ztratila černá fenka slyšící na jméno Kessie. Měla na sobě růžový obojek s kontakty. Neviděl jste ji někdo? Majitelé slibují vysoké nálezné.
 

Kam se ozvat?
Zavolejte na tel: 776 791 137 nebo napište e-mail na deenna@centrum.cz.
Zavolat můžete kdykoliv během dne i noci.

Fenka se ztratila v sobotu 16. ledna v Roztokách u Prahy při procházce.

"Trochu se bojíme, zda si ji někdo nevzal, protože okolí ona zná," říká paní Denisa Popková, které fenka slyšící na jméno Kessie patří.

Kessie je černá kříženka ohaře, váží zhruba 20 kilo, v kohoutku měří asi půl metru. Je štíhlá, atletické postavy. "Hodně běhá, je hyperaktivní hlavně venku. Má ráda pejsky a děti. Mohla utéct za zvěří," dodává majitelka.

Paní Popková dále upozorňuje, že je fenka hodná, nekouše. Lze ji odchytit, pokud mají lidé psa. Jinak je k lidem venku nedůvěřivá, když s sebou nemají žrádlo.

"Měla na sobě růžový obojek s číslem i jménem. Je čipovaná. Nabízíme odměnu 10 tisíc korun nálezci," doplňuje Denisa Popková.

"Každopádně bych ráda zmínila a upozornila, že ten den se zaběhli i další 2 psi naší kamarádce! Na tom samém místě! Takže i když tomu nechceme věřít, je možné, že tu je nějaký hajzl, který krade psy!" varuje na Facebooku majitelka Kessie.