Chlupáčům můžete pomoct i virtuálně

Kočkám pomůžete i virtuálně
 

Příběhy kočiček, ale i pejsků, které se dostali do sdružení na ochranu zvířat Chlupáči v nouzi, by vydaly na román. Do jejich života se můžeme vepsat i my. Když pomůžeme.

Azyl především pro kočky v Tmani u Králova Dvora prosí o pomoc. „Budeme rádi samozřejmě za finanční dary, nikdo nemusí mít obavy, vše je je podloženo darovací smlouvu, kterou je možné odečíst si z daní. Budeme ale vděčni i za krmení – snažíme se kočičkám nedávat tzv. barevné krmení, jen bílé kvalitní granule. Dále podestýlku, hračky,“ říká předsedkyně sdružení Andrea Urbanová. Darovací daň se vztahuje i na dary hmotné.

Největší pomoc nyní potřebují kočičky Hanička a naháči Márinka a Nikýsek, kterým se za oušky udělaly uzliny a tak je čekají odběry. Doufáme, že to není nic vážného. Hanička je po vážné operaci, která byla velice nákladná a sdružení za ní dluží 8000 Kč.

Kocourek Nikýsek se moc rád mazlí, je moc milý a přátelský. Kočička Márinka je malinko smutná, je to ale dáma, krásná a elegantní.

 

Kočička Hanička se pomalu zotavuje po operaci.

 

Tyto kočičky je možné adoptovat pouze virtuálně – zatím není možné je umístit. Pokud můžete pomoci, obraťte se přímo na předsedkyni sdružení Andreu Urbanovou. Navštívit můžete i webové stránky útulku www.utulek-kocky-chlupacivnouzi.cz.

Klíčová slova: