Umisťovací výstavy koček i psů

I kočička Esterka z útulku u Berouna hledá svůj domov
 

Chcete-li pomoci opuštěným zvířátkům, pak si nenechte ujít výstavy, kde si třeba můžete najít nového čtyřnohého kamaráda.

Sen zvířat

Tuto neděli 6. září od 9 do 17 hodin se v areálu Hoffmanova dvora v Praze 9 - Vinoři  koná akce s výmluvným názvem Sen zvířat. Akce je organizována na podporu všem opuštěným a týraným zvířatům za účelem najít jim nový domov s hodnými páníčky. Vstupné pro návštěvníky je 30 Kč (vybrané vstupné bude použito na nákup krmiva, které si útulky na konci výstavy odvezou)  nebo další věci pro zvířátka bez domova. Další informace najdete na webových stránkách: senzvirat.sweb.cz.

2. Svatováclavská výstava koček bez domova

Útulek Srdcem pro kočky pořádá dne 26. září 2015 umísťovací výstavu opuštěných koček. Ta se bude konat od 10 do 17 hodin v Kulturním centru Zahrada na Chodově. Osvojit si budete moci kočičky z mnoha útulků v Čechách, ale také bude možné právě tyto organizace, které opuštěným kočičkám pomáhají, podpořit nákupem z charitativních prodejních krámečků. Na výstavě bude i veterinární poradna, k zakoupení pak také antiparazitika a kvalitní krmení Applaws. Pro děti jsou připravené soutěže a malování na obličej.