Pořádně si vystřelte z přátel. Mobilní vychytávka Žertovné hovory je dostane do úzkých

Udělat si srandu z přátel může den hezky zpříjemnit
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Není nad to se někomu hezky pomstít, když si z vás vystřelil, a nebo si z někoho klidně i vystřelit jen tak, pro radost. Momentálně se roztrhl pytel s podobnými aplikacemi. Znáte je a už jste zkusili někoho dostat do pořádně trapné situace?

Mobilní aplikace jsou v dnešní době opravdu fenoménem. Můžete díky nim sledovat spoje MHD, objednat si jídlo, seznámit se s životním partnerem a nebo si třeba z někoho jen tak vystřelit a udělat si tak třeba nudný nebo smutný den trochu veselejší. Některé vtípky navíc můžou vaše kamarády nebo kolegy v práci dostat do pořádně nepříjemných a trapných situací.

Juas App - Žertovné hovory

Zasmějte se žertovným hovorům vaším přátelům a rodině. Skvělé na tom je, že naprosto nebudou tušit, kdo si z nich podobně vystřelil. Jejich reakce se pak dají jednoduše sdílet na Whatsappu a také populárních sociálních sítích.

Hovory můžete získat zdarma stažením aplikace, přihlášením na Facebook a doporučením aplikace. Díky tomu získáte tolik žertovných hovorů, kolik si jich koupilo vašich přátel. Skvělou výhodou je, že hovory nejsou prováděny přímo z vašich telefonů, ale ze systémů poskytovatele aplikace. Operátorům za ně tudíž nic nezaplatíte. Už za 2 minuty navíc budete mít vtip ve vaší aplikaci připraven k poslechu a samozřejmě ho můžete i sdílet s dalšími přáteli.

Audio Blaster Prank

Taky fajnová věcička. Skrze tuto aplikaci bude váš telefon vydávat vysokofrekvenční zvuk, který spolehlivě vykolejí kohokoliv ve vašem dosahu. Do té doby, než ostatní zjistí, odkud vše vychází, se bude určitě cítit jako ten největší šprýmař na světě.

Nachytat jsem se v tomhle případě dokázal i já sám, tedy přesněji moje přítelkyně. Automat se jí představil jako člen klubu domovníků s tím, že jsou na mě a moji přítelkyni stížnosti. Mělo jít o nelibé sexuální zvuky vycházející z našeho bytu. Sice jsem tušil, že se jedná o nějaký blbý žert, ale raději jsem se šel zeptat správce budovy, zda je vše v pořádku.

Ten mě ujistil, že žádné stížnosti nejsou, a tak jsem pátral, co se vlastně stalo. Nakonec jsme přišli na to, že se jednalo o kolegy z práce. Udělali to i dalšímu chudákovi, kterému zase volali skrz to, že je cítit marihuana z jeho bytu. Jedná se o opravdu věrohodné pojetí. Trochu vtipálka může prozradit snad jen to, že číslo, ze kterého jsou hovory realizovány, neexistuje a nejde vytočit zpátky.

Detektor lži

Další fajnová aplikace pro zkrácení dlouhých chvil nebo jen pobavení s přáteli. Detektor lži vybaví váš telefon (falešným) skenerem otisku prstu, který předstírá, že dokáže odhalit, když někdo lže, nebo naopak říká pravdu.

Tímto fórkem samozřejmě dostanete pouze ty kamarády nebo příslušníky rodiny, kteří ještě neví, že na světě neexistuje telefon, který by měl mít senzor otisku prstu zabudován přímo v displeji. I tak si ale můžete třeba na nějaké večerní akcičce podobně zašprýmovat.

Bezva obrazovky (crack)

Už samotný název aplikace naznačuje, že si díky ní budete moci “vyzdobit” obrazovku vašeho telefonu různými prasklinami. Samozřejmě jdou všechny opravit! Aplikace nabízí tři možnosti: křupnutí zatřesením, křupnutí dotykem nebo automatické křupnutí dle načasování.

Takže si můžete udělat srandu ze svých kamarádů tím způsobem, že je obviníte z poruchy vašeho displeje poté, co jim telefon půjčíte. Samozřejmě, falešně poškozený displej nevypadá po bližším prozkoumání reálně, první moment překvapení blízkých ale bezesporu stojí za to.

Body Temperature (Teploměr)

Další aplikace, která se snaží zmást uživatele otiskem prstu přímo na displeji telefonu. Místo toho, aby však zkoušela pravdomluvnost vašich přátel, snaží se změřit jejich tělesnou teplotu. Vy však víte, že čísla, která zobrazuje, jsou absolutně nepoužitelná.

Klíčová slova: