Dokonalá letní pedikúra. Tyhle trendy roku musíte vyzkoušet!

Červeným lakem nikdy nic nezkazíte
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Na dveře pomalu klepe léto, a většina žen tak začne brzy vystavovat na odiv své nohy. K tomu, abyste se mohly obout do sandálků a žabek, je ale nezbytné mít naprosto bezchybnou pedikúru. Prozradíme vám, jaké trendy v ní letos pofrčí. Inspirujte se!

Dobrou zprávou je, že trendy, které vedou v pedikúře pro letošní rok, jsou velmi rozmanité. Díky tomu si může každá žena vybrat přesně ten styl, který jí nejvíc sedí. Fantazii se meze nekladou v barvách laků ani ozdobách. Přesvědčte se samy:

Slaďte se s manikúrou

Letošní sezona velí sladit manikúru s pedikúrou, rozhodně to ale neznamená, že byste měly na nehty na rukou i nohou použít stejný lak. Podobné odstíny, vzor nebo technika zdobení samy o sobě stačí k tomu, aby vytvořily dokonalou kombinaci.

Jednoduchý design

Těm z vás, které nemáte čas nebo chuť na složité zdobení nehtů, bude určitě vyhovovat trend, kdy jsou všechny nehty nalakované jedním odstínem, a bez složitého zdobení. Pokud chcete být přece jen trochu víc hravé, vyberte si zářivější odstín (na pláž klidně i neonový), nebo můžete naopak vyzkoušet tlumené pastelové tóny.

Francouzská manikúra

Je to klasika, která se neustále vrací v různých podobách, na nohách ale vypadá obzvlášť dobře. Jestliže máte chuť ji trochu obměnit, můžete si udělat obrácenou francouzskou pedikúru, zvýraznit tedy hlavně půlměsíce na nehtech a zbytek nehtů nechat v tělovém odstínu.

Třpytivé kamínky

Těm z vás, které mají raději odvážný detail, se bude líbit zdobení nehtů třpytivými kamínky. Můžete si zvolit libovolné barvy i velikosti, kamínky umístit na konce nehtů, nebo naopak k lůžku – volba je jen a jen na vás.

Metalické barvy

Zdá se, že tenhle trend se hodí spíš na večírek, ale nehty na vašich nohou se můžou blýskat kovovými odstíny i při běžném nošení. Kombinujte je ale raději jen s decentní manikúrou.

Květinové vzory

Letos v létě pofrčí i květinové vzory. Nechte si jimi zkrášlit palce u nohou, zatímco ostatní nehty nalakujte jen jedním odstínem. Na pláž můžete zvolit vzory s mořskými motivy (mušle, palmy), a nezapomeňte, že letos bude trendy hlavně červená a modrá barva i pruhovaný námořnický vzor.

Klíčová slova: