Revizní technici mají díky INSPECTO snadnější život

Revizní software lze spustit prostřednictvím běžného internetového prohlížeče
Zobrazit fotogalerii (3)
  |  Komerční sdělení

Práce revizního technika je poměrně různorodá. Cestuje za klienty, někdy však musí sedět i v kanceláři a řešit evidenci a záznamy o revizích. Je to náročné, člověk musí být neustále ve střehu a hlavně si hlídat, aby na nic nezapomněl. Nebylo by jednodušší, kdyby se revize i záznam o ní daly vyřešit přímo u klienta? Přesně s touto myšlenkou přichází společnost Inspecto s.r.o.

Technický ředitel společnosti Inspecto Tomáš Šimek se více než polovinu svého profesního života živil jako revizní technik. Vnímal však, že mu něco chybí. Potřeboval výkonný nástroj pro plánování, zrychlení revizí, možnost validace správnosti a úplnosti, sjednocení výstupů. A právě tak vznikl software INSPECTO.

Zaznamenejte si vše přímo na místě

Revizní software lze spustit prostřednictvím běžného internetového prohlížeče, ale existuje také jako mobilní aplikace pro zařízení se systémem Android. Díky tomu si ji revizní technik otevře přímo na místě a ihned zadá proběhlou revizi. Na výběr má z přednastavených postupů, v současné době aplikace obsahuje modul pro revize elektrických technických zařízení složený z oddílů:

  • elektroinstalace
  • elektrické stroje
  • zařízení pro obloukové svařování
  • elektrické spotřebiče
  • systém ochrany před bleskem

Data jsou v bezpečí

Všechna zadaná data se ukládají v cloudovém úložišti Microsoft Azure, kde jsou v naprostém bezpečí. Revizní zprávy, naměřené údaje a informace o klientech i měřidlech se tedy nemohou jen tak ztratit. Právě díky tomu se dá revizní aplikace otevřít z libovolného zařízení a vždycky budete mít data aktuální. Software lze ovšem používat i offline, naměřené hodnoty se pak synchronizují, až když je k dispozici internetové připojení.

Se šablonou to jde rychle

Na každou novou revizi si může technik zvolit oddíl a šablonu. Šablony využívají data od konkrétního uživatele, ale i společnou neustále aktualizovanou databázi závad. Zároveň se nabízí předdefinovaná formulace podle ČSN.

Zajímá vás toto zrychlení práce revizních techniků? Více informací najdete na inspecto.online.

Klíčová slova: