Blondýna s vlasy po stehna prozradila tajemství, jak o ně pečuje. Stala se hitem

Jednou z nejdůležitějších věcí při pěstění vlasů je podle dívky jejich ochrana při spánku (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Plavovlasá kráska se stala hitem sociálních sítí. Připomíná totiž princeznu Lociku, která své vlasy spouštěla dolů z vysoké věže. Není tedy divu, že její příspěvky zaplavily dotazy, jak takové délky loken docílila.

Mladá žena s nádhernou hřívou dokonce na sociálních sítích vystupuje pod jménem "Australská Locika", neuvěřitelnou podobu princezně s dlouhými vlasy tak rozhodně nezapírá. Údajně to ale nikdy nebyl její cíl.

Dívka, která žije v Sydney v Austrálii, si pomocí svého dlouhého ohonu získala přes milion online fanoušků. Její vlasy v současné době měří přes 120 cm. Se svými fanoušky nyní sdílí tipy a triky, jak takové délky mohou dosáhnout i oni.

„Začala jsem si své vlasy pěstovat asi před pěti lety. V té době mi byly po pas,“ prozradila. „Nedělala jsem to proto, že bych je chtěla mít až takhle dlouhé, ale prostě se to stalo. Já jsem totiž poté vždy jen zastřihávala konečky, moje vlasy tak byly delší a delší. Nakonec mě díky nim začali poznávat lidé,“ sdělila dívka.

Asi pod každým příspěvkem, který kdy dívka sdílela na svůj profil na sociální síti, se objevují dotazy, jak takové délky dosáhla. Dívka nakonec své tajemtví prozradila.

Večer si údajně vlasy nejdříve pročeše šetrným hřebenem tak, aby v její hřívě nezůstala žádná zacuchaná místa. Poté, co se přesvědčí, že jsou její vlasy vyčesané po celé jejich délce, nastává čas na další krok, krerým se snaží vlasy zhydratovat a ochránit. Do konečků totiž poté vmasíruje malé množství arganového oleje, ten podle dívky lokny nejen vyživí, ale i chrání.

Dále zdůraznila, že je velmi důležité nosit na spaní hedvábnou čepičku, která zabraňuje tomu, aby se vám vlasy ničily a lámaly během spánku.

Další možností, jak docílit stejného efektu, je hedvábné povlečení. Vlasy se totiž v noci otírají o hrubou látku na našem polštáři, což je může poškodit. To se ale s hedvábím nestane, protože je hladké a jemné a vlasy tak po něm sklouznou bez sebemenšího poničení.

 

 

@theaussierapunzel Just wanted to show off my overnight curls <3 #shinyhair #curls #hairstyle ♬ original sound - chass

 

Zdroj: TikTok/@theaussierapunzel

KAM DÁL: Dvojnice princezny Diany: Dívka šokuje svou podobou se zesnulou princeznou.

Klíčová slova: