Žena sdílela tip na řídnoucí vlasy. Stal se hitem

Ke zbavení se ustupující vlasové linie vám stačí jen hnědá tužka a stín na oči
  |   zajímavost

Mladá žena dokázala vyřešit ustupující vlasovou linii během několika minut. Fanoušci byli v šoku. Video se okamžitě stalo hitem sociálních sítí, zhlédly ho statisíce lidí, kteří se potýkají se stejným problémem.

Skye Maree Wheatley-Young na svůj profil na sociální síti sdílela tip na to, jak se rychle zbavit ustupující vlasové linie. Nejdříve ve videu odhalila, jak její vlasová linie vypadá bez úprav, tak se jí ale nelíbila. Na její vkus byla totiž až moc vysoko.

„Chtěla bych, aby moje vlasová linie byla níž, vypadá tak mnohem lépe,“ napsala pod video.

Existují určité procedury, které tento trik dokáží zařídit permanentně, ty ale mohou být riskantní a vyžadují dlouhou dobu rekonvalescence. Influencerka se tak chtěla podělit se způsobem, jak stejného efektu dosáhnout doma a okamžitě.

Sice "domácí verze této procedury", kterou žena sdílela se svými sledujícími, vydrží jen jeden den, ale nevyžaduje chirurgický zákrok, ani nebolí. Jen je potřeba si dát velký pozor na nečekané přeháňky.

Skye totiž na svou vlasovou linii použila hnědou tužku na oči. Nejdříve si nakreslila, kam až by její vlasové kořínky měly sahat, a poté vzala hnědý stín a opatrně dobarvila prostor mezi linkou a skutečnou vlasovou linií.

Nakonec ukázala, jak na obličej blízko čela přidává tmavší pudr, aby výsledek vypadal více přirozeně. Fanoušci byli výsledkem přímo nadšeni.

„Tohle jsem potřebovala, moje čelo vypadá jako příjezdová dráha,“ objevilo se pod videem.

„Já a moje velká hlava jsme na tohle už dlouho čekaly,“ napsala jedna z fanynek.

 

@skye.wheatley.waugh

I really want to get my hairline brought forward because wow 

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

 

 

KAM DÁL: Anife Vyskočilová prozradila tajemství své krásy. Fanoušky znechutila

Klíčová slova: