Cestujete s dětmi? Nezapomeňte využít portálu Explorio.cz

Vše zvládnete doslova expresně, budete spokojeni
  |  Komerční sdělení

Dovolená s dětmi je pro mnohé z nás jakousi příjemnou povinností. Samozřejmě se na ni neskutečně těšíme, nicméně panují určitě i nějaké ty obavy plynoucí ze všeho toho nepříjemného a zdlouhavého plánování.

Pokud jste konkrétní ubytování nevyužili již v minulosti a neobhlédli si okolí, můžete být mile i nemile překvapeni tím, s čím se nakonec setkáte. Navíc domlouvání termínu a řešení dalších záležitostí na vlastní pěst není zrovna ničím krátkodobým a jednoduchým. Proto se vyplatí vsadit na specialisty, kteří vám s tím vším pomohou. Ne, nemusí se nutně jednat o předražené služby cestovních kanceláří. Ty sice zařídí všechno, ale nechají si za to často až nadstandardně zaplatit. Naším tipem je služba nazvaná Explorio.cz.   

Prostě si jen jednoduše vyberete z až 1000 aktivit

Přesně tak, není nic jednoduššího. Na webu si najdete portál Explorio.cz a můžete začít. Pokud patříte mezi aktivní rodiče, určitě se budete bavit. Vybrat si lze z více než 1000 zajímavých aktivit, které vás i vaše potomky budou určitě bavit. Možná zkrátka jen nebudete vědět, jaký druh samotného výletu nebo dovolené vybírat. K dispozici jsou například prověřené výlety do zoologických zahrad, dinoparky, spousta dětských hřišť a heren, ubytování na horách nebo třeba u vody. Vše záleží na vašich preferencích.   

O kvalitu ubytování i služeb se nemusíte starat

Zatímco při hledání ubytování a aktivit svépomocí se nejspíše hodně zapotíte a nakonec vás může čekat nemilé překvapení, v případě portálu Explorio.cz je tomu jinak. Všechny typy ubytování jsou prověřené přímo samotnými specialisty pracujícími pro tuto službu. S úrovní služeb i ubytováním budete tudíž jistě spokojení. Strávíte v dané lokalitě takové chvilky, na které budete ještě velmi dlouho vzpomínat.

Rychlost výběru je expresní

Prohledávání nabídky zmiňovaného webu není nijak složité. Naopak! Vše zvládnete doslova expresně. Volit totiž můžete podle spousty různých aspektů. Jmenovat bychom mohli v první řadě především konkrétní lokality, kam byste chtěli vyrazit. Cestování s dětmi je náročné a ne každý se chce vydat přes polovinu republiky. Jinak můžete vybírat i podle druhu ubytování. Někdo preferuje hotel, jiný třeba penzion a jsou také lidé, již by raději volili bydlení v soukromí. 

Hromadný rodinný pobyt. Proč ne?

Minimálně za zmínku stojí také hromadné rodinné pobyty. Díky Explorio.cz si může bez obav vybrat ubytování i několik rodin. Komunikace mezi ubytovatelem a samotnými zájemci o ubytování bude v mnohém jednodušší. I samotní členové skupiny budou mít informace přímo z první ruky, zjistí, kolik peněz mají za pobyt zaplatit, i mnohá další důležitá data. Zajímavé věci lze také najít na facebookových skupinách Cestujeme s dětmi a Hory s dětmi.