Dámské sneakers jako módní a pohodlná obuv na jaro a léto

Na jaře a v létě roku 2021 budeme obouvat sportovní obuv se silnou podrážkou snad ke všemu, co najdeme v šatníku
  |  Komerční sdělení

Někteří lidé je milují, jiní nenávidí. Samozřejmě mluvíme o sneakers, které již dlouho dobývají mola, ulice a módní blogy. Podíváme na to, jak nosit sneakersy, aby vypadaly stylově a módně.

Sneakersy: nejoblíbenější jarní a letní obuv

Pravděpodobně nikoho nepřekvapí informace, že sneakersy jsou jedním z nejdůležitějších prvků nových kolekcí snad všech slavných módních domů a oblíbených obchodních řetězců. Moderní žena si nedokáže představit svůj život bez tenisek, které si oblékne dokonce ke kancelářskému outfitu. Jaké sneakersy si obout na letošní sezonu?

Na jaře a v létě roku 2021 budeme obouvat sportovní obuv se silnou podrážkou snad ke všemu, co najdeme v šatníku - od širokých kalhot a nadměrných bund, až po lehké šaty s pásky. Pohodlné, praktické a dokonalé. Velmi oblíbené jsou také sneakersy ve vintage stylu. Jsou nejčastěji ušité z lícové kůže nebo semiše, mohou mít jak živé barvy, které byly typické pro 80. nebo 90. léta, tak rozhodně zemitější odstíny, jako je hořčicová, šedá či temně zelená. Noste je jako skandinávská dívka s kabátem, džínami s ostříhanými nohavicemi a oversize košilí. Rovněž se k nim perfektně hodí květinové šaty v boho stylu.

Z tradičních běžeckých bot prošly tenisky úžasnou proměnou. Nehodí se je nosit během velmi oficiálních situací (například v divadle), ale ve společnosti malých černých šatů s bundou ramones je budete moci obléct na firemní večírek nebo na rande v restauraci. Sneakersy budou skvělým doplňkem každého ležérního stylu, budou perfektně ladit s děrovanými džínami, kalhotami s vysokým pasem. Hodí se pro každou sezonu. Díky své formě ochrání vaše nohy před chladem a zimou a pokud jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů nebo přírodní kůže, umožní pokožce dýchat i v teplejších dnech.

Sneakersy - nejoblíbenější letní a jarní obuv

Bílá klasika nejen pro minimalisty

Milovníky minimalismu potěší, že na jaře a v létě jsou v módě bílé sportovní boty v té nejjednodušší možné podobě. Tento typ obuvi lze nosit od rána do večera, k elegantním pleteným šatům, k oblekovým kalhotám a halenkám nebo k bermudám, které jsou opět velmi populární. Hitem této sezony bude kombinace sněhobílých tenisek se sportovními ponožkami nataženými vysoko nad lýtkem. Jedná se o vzhled inspirovaný stylem tenistů ze 70. let, který si nyní získává popularitu. Vsadit můžete i na klasiku, jako jsou džíny, triko, sako a bílé sneakersy.

Na jaře a v létě vsaďte na barvy

Pokud bílé sneakersy nejsou vaším stylem, klidně si zamilujte barvy. Hity mezi jarní a letní obuví jsou ty, jejichž svršek je vyroben z materiálů v různých odstínech, nejlépe navzájem kontrastujících. Růžová + leopardí skvrny + neonová limetka, červená + fialová + kobaltová nebo třeba zlatá + khaki + oranžová. Čím více barev na obuvi je, tím lépe. V této sezoně můžete tento typ tenisek kombinovat s vícebarevnými nebo vzorovanými stylizacemi, ale klidně vsaďte na černobílý vzhled. Jste-li méně odvážná a máte raději klasiku, vyberte si baleriny na modivo.cz. Baleríny patří mezi obuv, která rovněž nevychází z módy již několik sezon.

Klíčová slova: