Dívka sdílela snadný cvik na rychlé hubnutí. Stal se hitem

S rychlým hubnutím vám může pomoci i obyčejná chůze po schodech
  |   zajímavost

Mladá žena, která pracuje jako fitness trenérka, na sociální sítě sdílela jednoduchý cvik, který opravdu funguje. Navíc nevyžaduje žádné náčiní. Dokonce stačí jen 20 minut třikrát týdně a do léta máte vaši vysněnou postavu. 

Jenny Francis-Townson na svém profilu na sociálních sítích prozradila, jak co nejrychleji dosáhnout své vysněné postavy.

Video si získalo přes 100 milionů zhlédnutí. Nezahrnuje žádné náročné kardio, mezi které spadá mimo jiné i běh, ten totiž většina lidí, která sportem nežije, v lásce zrovna nemá. Fitness trenérka v příspěvku ukázala dokonalý způsob, jak posílit a zpevnit různé části těla najednou.

Na videu sice cviky předvádí v posilovně na stroji, který imituje chůzi po schodech, ale chodit do posilovny k provedení cviků rozhodně nemusíte. Stačí vám obyčejné schody a 20 minut času třikrát týdně.

Video si získalo přes 100 milionů zhlédnutí.

Pod video jeho autorka dodala, že ke shození přebytečných kil a tvarování postavy opravdu stačí pouze různé silové cviky na schodech. "Chození po schodech vám pomůže zbavit se přebytečného tuku a vyrýsovat svaly,“ napsala pod příspěvek. K úlevě mnohých tedy kardio k hubnutí není nutné.

„Dokonce i tímto způsobem si zvyšujete tepovou frekvenci, což vám pomáhá spalovat kalorie a vaše tělo zároveň bere energii z tukových zásob. Také procvičíte celé tělo, zapojujete tak všechny svalové skupiny, to také pomáhá spalovat více kalorií,“ upřesnila trenérka.

 

@styleangel Another one #CloseYourRings #weightlossjourney #weightlosscheck #12330workout #stairmasterworkout #12330challenge #weightlossjournal #fyp Switch A Nigga Out - Summer Walker

 

 

KAM DÁL: Dcera Ivy Kubelkové zazářila na módní přehlídce. Oblékla se do zlata.

Klíčová slova: