Pozor na umělé nehty, varuje dívka. Po špatné manikúře přišla o palec

Před manikúrou je nutné pečlivě zkontrolovat, jestli na nehtech nemáte praskliny nebo jiné poškození
  |   zajímavost

Jenneffer se svým sledujícím na sociální síti svěřila s děsivým zážitkem. Chtěla je tak varovat, aby si aplikaci umělých nehtů dobře rozmysleli. Za krásnou manikúru totiž zaplatila palcem, museli jí ho amputovat. Prozradila, na co si dát pozor.

Jenneffer Souza na sociální síti sdílela video, na kterém vysvětluje, co přesně se jí přihodilo. Na záběrech je vidět, že se nachází v nemocnici a má obvázaný palec fáčem. Dívka prozradila, že jí museli kus prstu amputovat. Za všechno údajně mohly umělé nehty.

V momentě, kdy si Jenneffer zašla do salonu obnovit její manikúru a nechat si nasadit nové umělé nehty, měla na palci čerstvou ránu, a to konkrétně přímo na nehtu. V momentě, kdy jí manikérka na její zraněný přírodní nehet nalepila ten umělý, začal dívce palec pomalu ale jistě natékat. Nakonec se zvětšil do děsivých rozměrů. V ten moment už se raději vydala do nemocnice.

„Ten nehet začal hned bolet, ale to je někdy normální, tak jsem to ignorovala. Poté bolel více a více a nakonec mi natekl tak, že jsem ani nemohla pracovat. Následující den jsem se s ním hned vydala na pohotovost,“ prozradila nešťastnice v přípěvku.

Lékaři jí okamžitě nasadili léky snižující zánět, antibiotika a další medikamenty, ale nic nepomáhalo. Bohužel se tak museli uchýlit k extrémnímu řešení. Poté, co se bolest palce zintenzivnila na téměř nesnesitelnou úroveň a začal z něj vytékat hnis, se doktoři rozhodli část prstu amputovat. V ten moment už to bylo to jediné možné řešení. Pokud by čekali déle, mohla Jenneffer přijít o celý palec nebo i část ruky.

Je tedy nutné si dávat pozor na to, jestli náhodou není váš nehet naprasklý nebo jinak poškozený. Pokud ano, určitě s novou manikúrou počkejte do doby, než se vám zcela zahojí.

 

@caroline_op Melhoras @jenneffersouza1  me acompanhe no vizinho: caroline_op #manutencao #unha #fibradevidro ♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Dívka prozradila, co našla pod postelí v motelu. Dost ji to vyděsilo.

Klíčová slova: