Recepce v bytovém domě, bytovém komplexu i rezidenci je v zahraničí standardem

I když vám někdo nabídne vrátné služby i strážní služby, vaše recepce může být mnohem více
  |  Komerční sdělení

Ani u nás, v České republice, již nejsou recepční služby neznámé. Mnoho nových bytových komplexů a rezidencí s těmito službami počítá. Na developerovi, předsedovi SVJ či facility managerovi pak je tuto službu zajistit. Rozhodně to není praktické řešit zaměstnanci v pracovním poměru. Recepční služby lze objednat na klíč u firmy, která se na to specializuje.

Recepční služby na klíč, profesionálně a bez starostí

Ideálním řešením recepce v bytovém domě je outsourcing recepčních služeb. Specializovaná firma pak pro vás zajistí vše, od recepčních, přes plynulý provoz recepce, řešení jejich zástupů v době nemoci a dovolených až po školení recepčních v potřebných oblastech. Firma, která toto v podstatě jako jediná v České republice nabízí, je D‘Eclair. Ta se na outsourcing recepčních služeb (především v Praze) specializuje již od roku 2005 a má v této oblasti obrovské zkušenosti. Společnost využívá unikátní metodiku náboru recepčních i jejich vzdělávání. Zajišťuje provoz recepce v bytových komplexech a v rezidencích, dále též v kancelářských budovách a coworkingových centrech, ale též firemní recepce pro vrcholový management a náročnou klientelu.

Recepce v bytovém domě může mít různé podoby

D‘Eclair nabízí recepční služby jako základní i nadstandardní. Základní recepční služby jsou podobné tomu, co běžně nabízí správcovské firmy a bezpečnostní agentury. Recepční služba zajišťuje nonstop kontrolu vchodu do objektu a současně přebírá dohled nad kamerovým systémem v objektu. Recepce je současně správcem klíčů a taktéž místem pro hlášení poruch v rámci objektu.

Od recepce však lze chtít víc. V rámci nadstandardních recepčních služeb získáte bilingvální recepční mluvící jak česky, tak anglicky. Recepce poskytuje řadu konkrétních služeb pro obyvatele domu. Zajišťuje poštovní a balíkový servis (převzetí pošty, ale i její odeslání), poskytuje kontakty na řemeslníky, je schopna objednat různé služby, třeba službu čistírny oděvů. Součástí služeb je též úklid domácností anebo venčení psů rezidentům objektu.

Potřebujete profesionální služby recepce?

I když vám někdo nabídne vrátné služby i strážní služby, vaše recepce může být mnohem více. V rámci nabízených služeb  D’Eclair zástupci firmy úzce spolupracují se správcem budovy i s jeho vlastníky. Firma eviduje poruchy v objektu i vede přehled nákladů provozu recepce. Kontroluje vjezdy a výjezdy vozidel z objektu. Pro bytové domy je zajištěna služba ostrahy a obsluha systémů CCTV, EPS a EZS. Rezidentům recepční pomáhá s řešením nenadálých situací a havárií. Firma přebírá zásilky od všech dopravců a třídí poštu. Možné jsou též již zmíněné nadstandardní služby – generální úklid domácností, čistírna a prádelna, dokonce i starost o předzahrádky, organizace hlídání dětí či nabídka různých tiskových služeb na recepci.