Svět sám pro sebe. Od elektroniky po krabičku do dílny. Vše s garancí a vysvětleno

Na loňském katalogu byly produkty. Na letošním je už slečna. Podívejte se na ni na tme.cz
  |  Komerční sdělení

Obchody s elektronikou a nářadím jsou rájem. Tedy aspoň pro kutily, manželky ať jdou zatím třeba do cukrárny. Projít si přes 300 tisíc položek je taková elektronikova nirvána. TME (Transfer Multisort Elektronik) jde dál, kromě popisu produktů a informacích o nich zavedla YouTube kanál #TransferMultisortElektronik.

Každá položka v katalogu má samozřejmě svůj řádný popis i specifikaci. Jenže pohyblivé obrázky řeknou víc a YouTube je dnes doma už jen kvůli návodům. Když si vyhledáte #TransferMultisortElektronik, budete překvapeni. Zajímavostmi a produkty vás provedou milé slečny. A vědí, o čem mluví. Podívejte se zde.

TME působí v mnoha zemích, je jedním z největších globálních distributorů elektronických a elektrotechnických součástek, komponentů pro průmyslovou automatizaci a dílenského vybavení. V portfoliu má přes 300 tisíc položek a každý den expeduje na 5 tisíc balíků. Prodáváte polovodiče a jinou elektroniku pro profesionály i amatéry, ale také periferie k počítačům a car audio a vybavení dílen.

Soustředíte se na komplexní dodávky velkým odběratelům, nebo obsloužíte i malé klienty a amatéry?
Samozřejmě ano, nabídka je adresována velkým korporacím stejně jako malým firmám a amatérům. Nakoupit u nás může každý.

Každoročně vydáváte katalog, který se dá objednat na www.tme.eu. Dříve byly na titulní straně obrázky elektroniky, letos se na zákazníky ale usmívá slečna. Ta bude také k dispozici?
Tak ta slečna bohužel k dispozici není, nemá přidělené katalogové číslo a nenajdete ji ani v ceníku. Teď vážně: Produkty v našem sortimentu se rychle vyvíjí a mění a s ním se mění i katalog. Co bude na titulce příště? Uvidíme!

Relé koupíme na mnoha e-shopech. Na www.tme.eu najdeme kromě online katalogu také sledování historie prodeje zákazníka. Proč nakupovat právě u TME?
Nákup u nás má hodnotu v širokém portfoliu a v dostatku informací o produktech. Každý u nás najde odpovídající produkt přesně pro něho.

Ještě pro dokreslení, jakou kvalitu u TME kupujeme. Jak vybíráte například výrobce relé?
TME má jen „best class“ produkty. Naši zákazníci vědí, co chtějí a navíc vždy mohou požádat naše specialisty o více informací mailem.

Klíčová slova:
TME