Žena prozradila, jak dosáhnout dlouhých a lesklých vlasů: Pomůže rozmarýn

S rychlým růstem vlasů a jejich řídnutím vám mimo jiné pomůže i rozmarýnová voda
  |   zajímavost

Kráska s dlouhými loknami na svém profilu na sociální síti prozradila její tajemství. Údajně vám k dosažení krásné a lesklé hřívy stačí obyčejný rozmarýn. Jde o levný a snadný tip, zvládne to tedy opravdu každý.

Pokud máte problém s tím, že se vám vlasy v určité délce lámou a zkrátka nedorostou do takové délky, jakou byste si přáli, je následující tip přímo pro vás. Tento jednoduchý způsob péče o vlasy vám mimo jiné pomůže také s jejich nadměrným vypadáváním. Navíc krásně voní.

Potřebujete pouze lahev se sprejovým uzávěrem a několik snítek rozmarýnu. Žena, která na svém profilu tip zveřejnila, natočila krátké video, kde celý postup názorně demonstruje.

Ideální je umístit několik snítek voňavého rozmarýnu do středního hrnce, zalít ho vodou a přivést ho k varu. V momentě, kdy přivedete vodu v hrnci k varu, můžete snížit teplotu plotýnky na mírný stupeň a nechat rozmarýn v hrnci louhovat po dobu 15 až 30 min.

Nakonec jen bylinný vývar z plotny sundejte a nechte ho dostatečně vychladnout a máte hotovo. Výsledný produkt můžete po jeho vychladnutí také skladovat v lednici, ve sklenici vám vydrží i několik týdnů.

Nakonec jen stačí nalít rozmarýnovou vodu do lahve se sprejovým uzávěrem a aplikovat ji přímo na suché vlasy poté, co si je umyjete. Bude tak na vašich vlasech působit mnohem déle a s největší pravděpodobností vám tak přinese i lepší výsledky. Stačí ji jen nasprejovat přímo ke kořínkům, pořádně ji prsty zapracovat do pokožky hlavy a nechat ji uschnout. Po pravidelném opakování tohoto postupu vás čeká zdravá, hustá a dlouhá hříva.

 

@thehealthyhur Reply to @thehealthyhygge I do this 2x every single day! #hairgrowth #hairgrowthtips #rosemarywater #fyp ♬ Taste - Tyga

 

 

Zdroj: TikTok/@thehealthyhur

KAM DÁL: Nateklé kotníky: Jak problému snadno a úspěšně předejít.

Klíčová slova: