Tipy na víkend: Rockový nářez, bitva rytířů i pohoda v divadle

Užijte si víkend, na výběr je toho dost
 

Dnes to sice venku nevypadá příliš dobře, ale nebojte se ničeho, víkend bude přeci jen lepší. Zítra vykoukne sluníčko, v neděli už by pak mělo být jasno. To je ten nejlepší důvod vyrazit na nějakou akcičku. Zábavy je v nabídce dost a dost. 

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A dobře dařit se určitě bude dnes a zítra při zábavném divadelním představení Postřižiny na nádvoří zámku v Mníšku pod Brdy, protože nás přenese do prostředí pivovaru. Ocitneme se v poklidné době první republiky ve společnosti pivovarských zaměstnanců, majitelů i rodiny jeho správce. 

Dovolená u Černého moře může být v pohodové domácké atmosféře.

Zítřek bude ve znamení festivalů a koncertů. Každý si přijde na své. Pokud máte blízko do Nymburka, těšte se na Kamila Střihavku a další interprety v rámci Přístavních slavností. Jestli vás doma štvou, je to dobrý důvod vyrazit na jinou povedenou akcičku. Natruc Kolín přivítá skupiny Arakain, Atmo a další. No, a koho bere ještě tvrdší muzika, tak zvolí Rockový královák v Králově Dvoře. 

Zejména děti, ale i milovníci parních vlaků ocení, že si jízdu mohou vyzkoušet na vlastní kůži.

Nejlepší festival veteránů a youngtimerů vás v sobotu čeká na pláži v pískovně Mlékojedy u Prahy. Krásná auta, spousta jídla a hlavně dobrá zábava. Co více si přát? Snad jen právě to sluníčko, aby se na koupališti dalo skočit do vody. A kdo by potřeboval něco drsnějšího, může se podívat na Bitvu na Mělníku, kde si to mezi sebou rozdají démoni a lidé. Kdo vyhraje?

Můžete vyrazit i na některý ze zámků, někde se může fotit dokonce i uvnitř.

Předpověď počasí na neděli jistě uvítala i Aneta Langerová. Na zámku Berchtold se totiž předvede v rámci koncertního turné s kapelou a smyčcovým triem pod širou oblohou. Průtrž mračen by ji tak jistě nepotěšila.