Středočeský pohár hokejbalových přípravek hostily Kralupy nad Vltavou

Vítězství si z Kralup nad Vltavou odváželi hokejbalisté z pražského týmu Rebelů
 

Pátý turnaj zimní části Středočeského přeboru dětských hokejbalových přípravek se konal v sobotu 30. ledna. Hostitelským místem byla malá multifunkční hala kralupského zimního stadionu, která byla ještě v nedávné minulosti Mekkou kralupského hokejbalu.

Do Kralup dorazila dvacítka převážně chlapeckých týmů především z Prahy a jejího širšího okolí. Vyjímku tvořili pouze brněnští orlové a horalé z Prachatic. Na obou souběžných hřištích se hrálo přibližně sedm hodin a malá hala byla zcela zaplněna jak hráči, tak funkcionáři i trenéry, jakož i mnoha rodinnými příslušníky malých hokejbalových hráčů.

 

Odpoledne před pátou hodinou bylo po více než dvacítce odehraných zápasů již jasno. Palmu vítězství si z Kralup odvezl modrý tým pražských Rebelů. Jako druzí se umístili mladí hokejbaloví borci z Nového Strašecí následovaní týmem ALPIQ z Kladna.

 

Hokejbalisté Alpiqu Kladno vybojovali v Kralupech třetí místo
Zobrazit fotogalerii (5)

 

O kralupském Masopustu se hokejbalisté do Kralup vypraví znovu, a to rovnou na celý víkend 6. a 7. února, kdy se ve stejné hale bude odehrávat turnaj středočeských mini přípravek. Tedy těch úplně nejmladších hokejbalových adeptů. Budeme držet palce!

 

Martin Tlustý (redakčně upraveno)

Klíčová slova: