Hlasujte pro dobročinné projekty v Benešově

Alena Králíčková prezentuje Pečovatelskou službu Benešov
 

Z osmi projektů benešovských neziskových organizací postoupí čtyři, které se budou ucházet o podporu donátorů při březnové Burze filantropie. Rozhodnout můžete i vy!

O třech rozhodnou samotní donátoři, čtvrtého postupujícího zvolí veřejnost díky internetovému hlasování.

Zapojte se také!

„Hlasování bude spuštěno 10. 2. v 11:00 a bude uzavřeno 17. 2. v 11:00. Věříme, že veřejnost této možnosti využije, navštíví náš nový web www.burzafilantropie.cz/stredoceskykraj, a touto jednoduchou cestou podpoří svou oblíbenou neziskovku nebo projekt, který ji zaujme nejvíce,“ vyzývá k zapojení ředitelka GLE o.p.s. Michaela Čapková.

Všechny projekty jsou dobré

„Měla jsem již možnost nahlédnout do přihlášených projektů našich neziskovek a musím je všechny velmi pochválit, přinesly zajímavé a především skvěle zpracované nápady. Rozhodování bude opravdu těžké,“ potvrdila Nataša Bruková, místostarostka města Benešov.

Přihlášené projekty:

Rytmus Benešov – Vaříme s RytmusemKurzy vaření pro lidi s mentálním postižením, po kterých hravě zvládnou samostatné připravit běžná oblíbená jídla.

Spolurádi – Šatlava se otevíráBenešov se probouzí a ožívá v nově založeném komunitním centru Šatlava plném kulturních a volnočasových aktivit pro všechny.

Barevný svět dětí - Česká rodina 21. stoletíCyklus diskusních seminářů zodpoví otázky mezigenerační komunikace, vlivu moderních technologií nebo předcházení obtížných životních situací.

RUAH – Houpací síť nestačíZajištění elektrických a datových sítí organizace, díky nimž mohou být pracovníci nonstop ve spojení s kolegy v terénu při péči o nemocné.

CEDU – Centrum pro demokratické učení - Škola pro demokracii:Uskutečnění konference pro učitele, která povede k realizaci dětských projektů na zlepšení života ve škole.

Statek Vlčkovice – Spolu to zvládnemeZážitkové pobyty pro rodiny ze sociálního bydlení.

CERPOS – Finanční gramotnost v praxiPraktický nácvik hospodaření s penězi pro klienty Domu na půl cesty

Spolurádi – Cestujeme SPOLU RÁDISpolečné cestování lidí s postižením i bez postižení, během něhož si všichni užijí zábavné a rehabilitační aktivity a společně poznají své světy.

Klíčová slova: