Na Mělnicku našli štěně. Na pána čeká v útulku

Nalezli ho 10. února v obci Kly
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Minulý týden se v obci Kly našlo štěně křížence, které je nyní v karanténě v mělnickém útulku. Hledá se jeho majitel.

Pokud se nenajde majitel, pes půjde do dvou týdnů k adopci

Útulek můžete kontaktovat na čísle 602 144 145.
Nachází se v ulici Řípská (za plaveckým bazénem) na Mělníku.

Ve středu 10. února byl na hlavní silnici ve Klích nalezen kříženec  labradorského retrívra s modrými kšírami.  Nebyl čipovaný, ani nijak označený. Byl umístěn do útulku na Mělníku, kde dostal jméno Bandy.

Je to pes starý asi tři měsíce, který v dospělosti bude většího vzrůstu. Bandy je nyní v karanténě a útulek se snaží najít jeho majitele. 

Útulek má svou facebookovou stránku: Útulek pro zvířata v nouzi Mělník, kam vystavuje své svěřence. "Vždy když se majitel najde, je to tam dopsáno a je přehozen do alba zpět u majitelů, v opačném případě se po 14 dnech dává k adopci," uvedla paní Jitka Kovaříková z mělnického útulku. Tak lze jednoduše zjistit, zdali Bandy našel svůj domov.

Jak mělnickému útulku pomoci
Pokud byste nám chtěli přispět na veterinární náklady pro pejsky v naší péči nebo na provozní náklady, budeme rádi za jakýkoli příspěvek na jeden z našich transparentních bankovních účtů. Veterinární náklady – bankovní účet číslo 2400727072/2010, var.symbol 16999, provozní náklady - bankovní účet číslo 2400421428/2010, VS. 16111. Moc děkujeme předem za jakýkoli příspěvek

Další nalezenci