Nově z Neratovic k metru Ládví rychlíkem

 

Již tuto neděli dojde ke změnám v jízdních řádech. Drobné změny začnou platit také na linkách Pražské integrované dopravy. Novinkou jsou rychlíkové autobusy z Neratovic k metru Ládví.

Expresní spoje linky 348 budou o pět minut rychlejší než spoje zastávkové a poprvé se na ně mohou cestující těšit už příští pondělí 29 února. Linku poznáte podle podle výrazného označení a cesta bude trvat 30 minut.

Rychlíkové autobusy z Neratovic

Na lince 348 pojedou v ranní špičce z Neratovic k metru Ládví nově tři rychlíkové autobusy. Poprvé vyjedou v pondělí 29. února a cestující je poznají podle výrazného označení Rychlíkový spoj.

"Expresní spoje linky 348 budou o pět minut rychlejší, než spoje zastávkové. V Neratovicích vyjedou v 6:16, 6:36 a v 7:51 od domu kultury, zastaví na zastávkách Kojetická a III. ZŠ a poté pojedou bez zastavení až do Prahy," říká tiskový mluvčí ROPIDu Ondřej Kubala. V Praze zastaví jen na zastávce Sídliště Ďáblice a u stanice metra Ládví, kde budou mít konečnou.

Další změny:·  

-        Na lince 202 v úseku Černý Most – Satalice pojede ve špičkách nově dvakrát více autobusů

-        Na lince 332 pojede ráno ve 4:15 z Jesenice nový autobus na Budějovickou

-        Na lince 313 pojede nový ranní spoj v trase Černošice, žel. zast.–Roblín s odjezdem v 6:11

-        Na lince 312 v Tuchoměřicích vznikne nová zastávka Tuchoměřice, Statenická ve směru do

Prahy

Kompletní přehled

Tyto změny ROPID upravil hlavně na základě požadavků jednotlivých obecních úřadů. Kompletní přehled všech úprav k 28. únoru najdete na webu.

 

Klíčová slova: