Známe vítěze soutěže o nejkrásnější hasičskou zbrojnici

Vítězná hasičská zbrojnice SDH Střemy
 

Zvítězila hasičská zbrojnice dobrovolných hasičů obce Střemy u Mělníka. Vyhrávají zboží od firmy Požární technika KOMET za 8 tisíc korun. Tři čtenáři vyhrávají hasicí přístroje a dárky.

Přihlášené zbrojnice najdete: Hlasujte pro nejkrásnější hasičskou zbrojnici ze středu Čech. V hlasování čtenářů si nejlépe vedla hasičská zbrojnice Sboru dobrovolných hasičů Střemy z okresu Mělník. Získal celkem 935 hlasů, což představuje 40 % hlasujících. SDH Střemy tak získává možnost výběru zboží od firmy Požární technika Komet do výše 8 000,- Kč. Gratulujeme!

Cena pro čtenáře, kteří nejlépe zdůvodnili své hlasování a získávají hasicí přístroj.

Cena pro čtenáře

 

Jana Valigurčinová: Hlasuji pro naší zbrojničku po několika letech jsme v loni  na naše výročí 130let  SDH CHLUM-RYŠÍN, všichní vynaložili usilí a zbrojnice dostala nový kabátek natřelo se co šlo taras nově budován a osázení  keříky zatím nejsou za tarasem vidět , ale kouzlo to má.Vše se dělalo po večerech když každý přijel z práce a něco málo o sobotách moc si vážíme práce a hodně hodin strávených okolo Požární zbrojnice 

 

Ing. Michal HolanHlasuji pro Hasičskou zbrojnici – SDH Zvírotice. Proč? Mezi účastníky se jedná o unikátní dílo se zachování historického rázu budovy s dominantou hasičské věže. Kombinace těchto zrenovovaných architektonických prvků dělá z díla v podstatě kulturní památku obce s přesahem hranice Středočeského kraje. Závěrem, ať vyhraje ten nejlepší a hasičská technika má, co nejméně důvodů vyjíždět mimo cvičení sboru.

 

František Kadlec: Dobrý den, hlasuji pro SDH Zvírotice. Jelikož nedávno oslavili 100 leté výročí, byl by to dobrý dar pro tamnější hasiče a hasičky.

 

Pořadí hlasování:

  1. SDH Střemy - 935 hlasů
  2. SDH Zvírotice 686 hlasů
  3. SDH Zdiby - 378 hlasů
  4. SDH Minice - 110 hlasů
  5. SDH Olbramovice - 99 hlasů
  6. SDH Svojšovice - 46 hlasů
  7. SDH Lužec nad Vltavou - Chramostek - 39 hlasů
  8. SDH Chlum - Ryšín - 22 hlasy
  9. SDH Svinařov - 2 hlasy

 

Klíčová slova: