Dívka se oběsila v den vysvědčení, o smrti psala na Facebooku

Zatím se neví, zda tragédie souvisí s vysvědčením
 

Obrovská tragédie se stala v Buštěhradě na Kladensku. Náhodný kolemjdoucí našel včera, tedy v den vysvědčení, v místním parku oběšenou sedmnáctiletou dívku. Otázkou je, proč? Podle všeho totiž o smrti často psala na svém profilu na Facebooku.

Policie je zatím na informace skoupá. "Vzhledem k citlivosti případu nebudeme dále nic zveřejňovat. Mohu jen potvrdit, že jsme opravdu vyjížděli k nálezu oběšené dívky," řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. V každém případě byla nařízena soudní pitva, která však zřejmě nepřinese nic zásadního a nového. 

Její sestra spáchala sebevraždu. Nikdy si to neodpustí...

Mnohem důležitější otázkou je, zda sebevražda souvisí s vysvědčením. K tragédii se totiž mohlo schylovat už delší dobu. Navíc je docela dobře možné, že dívka svým způsobem volala o pomoc. Bohužel ji však nikdo nevyslyšel.

Způsobů, jak odejít ze světa, je hodně. Tento muž skočil z Orloje.

Už na konci loňského roku si totiž na profil na sociální síti napsala úryvek z písně Oběšenec a přidala hrůznou fotku. "V krku křupne a člověk se zhoupne, je za tím zrada, lásky dluhy nebo vražda? Tělo se uvolňuje a skládá se do keře, smrt už otevřela dveře!" Je tohle normální status mladé puberťačky? Škoda, že se někdo nezačal zajímat dřív. Kdo ví, třeba se mohl zachránit jeden lidský život.