Obětavý muž vytáhl psa z hořícího domu, lékaři mu zachránili život

Hafík je už úplně v pořádku
 

Díky Bohu, že se mezi námi stále najdou lidé, kteří jsou ochotni nezištně pomáhat. A to nejen mezi sebou, ale i zvířatům. Nechceme se příliš dojímat, asi to není úplně nejprofesionálnější. Ale tento příběh za nějakou tu uroněnou slzičku prostě stojí!

Ve filmu často vidíte, že hrdina skočí do hořícího domu a na poslední chvíli vynese z plamenů krásnou neznámou. Jsou pak spolu šťastni až do konce života. Většinou toho jeho, protože ho v dalším díle zastřelí zdrogovaný trestanec, který zrovna utekl z vězení. Ale to naštěstí není tento příběh. 

Pejskaři v Čelákovicích mají strach, prý tam řádí travič.

Když se na pražském Zličíně začalo kouřit z jednoho z bytů, bylo jasné, že hoří. Na místo tak kromě hasičů preventivně vyjela i jednotka záchranářů ze Stodůlek. Zatímco zasažený byt prakticky nebylo možné zachránit, lidem z domu se naštěstí nic nestalo. Přesto se v bytě nacházel živý tvor. 

Chudák Šarlotka málem zemřela, veterinář do ní cpal hromady prášků.

Nebýt obětavého souseda nepřítomné majitelky bytu, kdo ví, jak by to s psíkem dopadlo. Muž však neváhal, vzal to přes balkón a ze zakouřených místností zvíře intoxikovaného zplodinami hoření vytáhl. Vzhledem k tomu, že dvounozí obyvatelé domu byli v pořádku, zaskočila posádka záchranářů za veterináře. 

Viktor zmizel před dvěma lety, majitelka ho stále hledá.

Pes dostal kyslíkovou terapii a lékaři mu poskytli základní ošetření. "Rasu tohoto pejska mám doma, vehnalo mi to slzy do očí. Záchranáři jsou prostě skvělí," nešetřila chválou paní Marie. Hafan se opravdu po chvíli probral a další ošetření zraněné tlapky mu poskytli na nejbližší veterinární klinice. Dnes už zase vesele běhá po světě.