Řidič najel do cyklistky a ujel

Řidič do cyklistky narazil zezadu. Pak prostě ujel
 

Bezohlednost některých řidičů nezná mezí. Mladá cyklistka jela po silnici na kole, když do ní zezadu najelo auto. Okamžitě spadla a zranila se. Řidič namísto poskytnutí první pomoci ujel, teď po něm pátrá policie.

Nehoda se stala 15. srpna v 19:10 v ulici Buzelucká, která se nachází v obci Komárov. Po této ulici jela jednatřicetiletá cyklistka na kole a najednou do ní najelo zezadu auto. Řidič narazil do zadní části jejího kola. Když cyklistka spadla, samozřejmě se zranila. Řidič ale místo toho, aby poskytnul ženě první pomoc a přivolal policii, tak jak mu ukládá zákon, z místa jednoduše ujel.

 

Cyklistce nakonec pomohl nezúčastněný člověk, který ji převezl do Hořovické nemocnice. Bylo vyloučeno, že by žena byla pod vlivem alkoholu. Po řidiči policie stále pátrá. 

 

"Co se týká řidiče a jeho vozidla, zatím vůbec nevíme. Vzhledem k tomu, že najel do cyklistky řidič zezadu, tak ani neviděla, jaké auto do ní najelo. Spadla na zem a řidič ujel. Dá se předpokládat, že přední část auta bude nějakým způsobem nabouraná z přední části nebo z boku. Nevíme ani, ze které strany do ní narazil, ale na tom vozidle by každopádně stopy po naražení být mohly," dodala pro ČtiDoma.cz tisková mluvčí PČR Marcela Pučelíková.

Jestliže cokoliv o nehodě víte nebo tušíte, o koho se jedná, hlaste to na 158.