Poznáte ji? Žena může objasnit případ mrtvého novorozeněte nalezeného v třídírně plastů

Poznáváte ženu?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Nové okolnosti se objevily v případu nálezu mrtvého novorozeněte z 21. července. Detektivové pátrají po ženě, která konzultovala v lékárně poporodní komplikace. 

Policie odtajnila kamerové záznamy, na kterých je vidět žena, která v lékárně konzultovala poporodní bolesti. Žena, která byla v lékarně s mužským doprovodem, by mohla napomoci vyřešení případu. 

Tělíčko mrtvého novorozence se našlo 21. července v třídírně plastů na Praze 10. Žena v lékárně konzultovala poporodní komplikace dva dny před nálezem mrtvého dítěte. Novorozencem byla zdravá holčička, podle kriminalistů zemřela bezprostředně po porodu násilným způsobem. Matka ji mohla porodit na  veřejných toaletách.

POPIS

Ženě je kolem 25 let, je vysoká 165-167 centimetrů a má štíhlou postavu. Její pleť je světlá a líčení nenápadné. Má rovné tmavě hnědé vlasy pod ramena a učesané měla dva culíky. Oblečená byla žena do modrých šatů s bílými květinami, její taška byla tmavě modrá. 

Na záznamech z kamer je vidět také muž, který ženu doprovázel. I jeho hledá policie. Jakékoliv informace související s případem je možné policii sdělit na lince 158. "Policie by prostřednictvím dosud neznámé ženy a muže mohli získat informace důležité pro další vyšetřování. Popřípadě oba vyloučit z okruhu podezřelých a pokračovat v pátrání," vysvětluje tisková mluvčí policie Andrea Zoulová.