PÁTRÁNÍ: Pohřešovaný cyklista je stále nezvěstný. Poznáte ho?

Poznáváte cyklistu?
 

Policie dlouhodobě a marně pátrá po ztraceném cyklistovi. Cyklista jezdí na Favoritce a jeho poznávacím znamením jsou zkažené zuby. 

Policie začala pátrat po muži už 29. dubna, jenže zatím bylo pátrání bez výsledku. Muž zmizel a zatím nikdo neví kam. 

"Šestačtyřicetiletý Jiří Verner pochází z Pardubic, ztratil se však v Louňovicích u Prahy, kde byl naposledy viděn na ubytovně," potvrdil tiskový mluvčí Zdeněk Chalupa. Jeho zmizení ohlásil zaměstnavatel, když nenastoupil do zaměstní a nikomu se neozval. 

POPIS POHŘEŠOVANÉHO Pohřešovaný je štíhlé asi 180 cm vysoké postavy. Má hnědé oči a krátké prošedivělé vlasy a výrazně zkažený chrup. Bude se pohybovat pravděpodobně na kole značky Favorit.

Zvláštní je, že muž na ubytovně při odchodu zanechal své osobní věci, vzal si pouze jízdní kolo. Policii se podařilo zjistit, že ještě v neděli 1. května navštívil muž svou bývalou rodinu. Přijel k nim na kole, což jen dokazuje, že jde o zdatného cyklistu. 

Pokud muže poznáte, oznamte veškeré svoje poznatky na jakékoliv služebně policie, přímo na linkách 974 882 476 nebo 974 882 437. Můžete samozřejmě zavolat i na linku 158.