Nelegální noční klub otevřel v Mělníku

Nelegální klub funguje v Mělníku
 

Obyvatele Mělníka trápí klub Pravda, ten se přesunul do bytového domu. Nájemníci jsou zoufalí, ruší je hudba, řev a vadí jim i odpadky a moč. 

Klub Pravda, který v Mělníku už nějakou dobu fungoval, se přesunul do prostor vinárny Modré hvězdy v centru. Jenže provozovat noční klub v bytovém domě?!

Klub je jednoznačně nelegální, na čemž se shodnou především zoufalí nájemníci. Klub Pravda otevřel 23. prosince a jede každou noc až do rána. Nájemníci si kladou jedinou otázku: Kdo tohle povolil? "Provoz klubu nám zkazil Vánoce!" stěžují si nájemníci. "V tom domě bydlím a musím říct, že je to peklo. Doufám, že se to po svátcích nějak vyřeší, třeba odhlučněním nebo tak. Nejsem proti zábavě, sama jsem mladá a ráda se bavím, ale o Štědrém večeru nám v jednu ráno skákal nábytek a na Boží hod jsme se ve vchodě brodili odpadky s rukou před pusou, jaký tam byl zápach z moči," popisuje na Facebooku obyvatelka domu, kde klub funguje.

Pronajímatel domu nájemníkům na stížnosti e-mailem odpověděl jen, že je v zahraničí a přeje poklidné prožití vánočních svátků. Skoro všichni obyvatelé domu teď uvažují o stěhování, za takový nájem budou jinde v klidu. Jako hlavní problémy klubu sousedi jednoznačně považují: hlasitou hudbu, řev, odpadky, močení na chodbě i drogy.