Hrozivý pád z okna poděbradského hotelu. Jak nakonec nezletilá dívka dopadla?

Takhle to na místě během zásahu vypadalo
Zobrazit fotogalerii (1)
 

Včerejší večer přinesl v Poděbradech velmi nepříjemný moment. Z hotelu Junior totiž vypadla nezletilá dívka. Na místo byl dokonce přivolán i vrtulník.

Ve čtvrtek krátce před sedmou hodinou večerní vypadla z okna hotelu Junior nezletilá dívka, přičemž se jednalo o studentku hotelové školy. "Dívka utrpěla vážná mnohočetná zranění, ovšem s posádkou po jejím příjezdu byla schopna komunikovat," vysvětlila nám tisková mluvčí záchranné služby Petra Effenbergová.

Záchranná služba vzhledem k okolnostem na místo povolala vrtulník, který přistál na Riegrově náměstí. "Parádní umění pilota. Přistání v městském prostoru je vždy náročné," ocenil celou akci Jiří Kohout na jedné z facebookových diskuzí.

"Nakonec byly dívce zajištěny dýchací cesty a byla připojena na umělou plicní ventilaci. Následně ji letecká služba transportovala do pražské nemocnice Motol," dodala Effenbergerová. Policie nyní řeší okolnosti celého incidentu. Variant je totiž několik, mohlo se jednat o nešťastnou náhodu, pokus o sebevraždu nebo také o cizí zavinění.