Jágr si musí s Kladnem na postup do baráže počkat, dnes startuje také volejbalové play off

Kladno vede v baráži proti Č. Budějovicím 3:1 na zápasy, dnes startuje i play off ve volejbalu
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Hokejisté Kladna v neděli večer nevyužili první barážový postupový matchball v sérii s Českými Budějovicemi, ve které vedli už 3:0 na zápasy. Jaromír Jágr opět na pár okamžiků nastoupil a pokud tak učiní i v úterý na jihu Čech, splní povinnou kvótu pro účast v baráži. Dnes se rozehraje i čtvrtfinálová série play off volejbalové extraligy, ve vzájemném duelu proti sobě od 18:00 nastoupí Kladno a Příbram.

Hokejisté Kladna včera nevyužili první možnost postupu do vytoužené baráže o extraligu. Svěřenci Pavla Patery vedou vedli v sérii na čtyři vítězství nad Českými Budějovicemi už 3:0 na zápasy, ale i přes výhodu domácího prostředí se jim nepodařilo ve čtvrtém klání zvítězit. Po nepříliš povedené druhé třetině, ve které inkasovali tři branky, podlehli Motoru 2:4. Série se tak přesouvá za stavu 3:1 na Rytíře na jih Čech.

Slavia do baráže nepostoupí, Boleslav má blízko k záchraně

Naopak hokejová Slavia se do baráže o extraligu nepodívá, i počtvrté totiž podlehla Karlovým Varům a v sérii nestačila na Západočechy poměrem 0:4.

Program ČF volej. extraligy: hraje se na 3 výhry: 
19.3.-18:00: Kladno - Příbram 22.3.-18:00: Příbram - Kladno 25.3.-18:00: Kladno - Příbram 
Další případné termíny: 28. 3. a 31. 3.

V extralize má blízko k záchraně Mladá Boleslav, která sice včera podlehla Jihlavě vysoko 0:4, ale i tak drží v tabulce před svým včerejším soupeřem náskok 10 bodů, znamenající setrvání v extralize pro příští sezonu.

Středočeské derby ve ČF play off volejbalu

Do volejbalového play off vstoupí už dnes večer dva středočeské kluby - Kladno a Příbram. Ty se dokonce ve čtvrtfinále postaví proti sobě. První duel je naplánován na dnešní 18. hodinu v Kladenské sportovní hale, druhý zápas pak ve čtvrtek v Příbrami (18:00) a třetí opět na Kladně, konkrétně 25. března. Série se hraje na tři vítězství.