Souhrn týdne: Zeman, ukradení klokani a zfetovaný řidič

 

Za jeden týden se stane mnoho událostí, které je vhodné neponechat bez povšimnutí. Pokud vám něco uniklo, můžete si to připomenout v našem stručném souhrnu. 

Teploty jako na houpačce. Z rekordů k padajícím stromům. Šikana nevymizela a roste přes sociální sítě. Lidé pátrají po sklech, do kterých narážejí ptáci. Za pět let vzrostl počet pacientů s Alzheimerem o 41 %. Starosta Krakovan už nebude úřádovat. Po 28 letech se rozhodl nekandidovat do voleb. V Kounově soutěžilo dvě stě malých hasičů. Zdrogovaný řidič autobusu byl vyhozen. Koupil si přes padesát gramů pervitinu. 

Poslanci odložili rozhodnutí o vydání komunisty Ondráčka policii. Jihočeši mají plné košíky hub. Muži se hádali o sbírku známek. Jeden se rozhodl vzít druhého mačetou po hlavě. Kvalita života v Česku se zlepšila, ale nejlépe je v Norsku. Na Rakovnicku spadly dvě děti do studny, ale hasiči je vytáhli. Mazanec byl Milošem Zemanem jmenován předsedou Nejvyššího správního soudu. Zloděj ukradl na Příbramsku dva klokany. Samice byla březí. “Byla stará tři roky a pod levým okem měla jizvu,” sdělila mluvčí příbramské policie.

Před Národní muzeum se vracejí s lampami a korunovanou lví hlavou. Gorily slavily v pražské ZOO svátek. Dopravní podnik otevřel dveře do depa, vozoven a garáží. Prohra se znovu opakovala. Na Bílé Hoře se připomněla nejslavnější válečná prohra.

Uprchlíci sem, uprchlíci tam a všechno zadarmo. Jak by to vypadalo, kdyby se předvolební sliby skutečně naplnily? Více čtěte zde.

 

Klíčová slova: