Nekulturní ministr, neústupný Babiš a více útoků na muslimy a Romy

 

Máme tu další týden, který přinesl tolik zpráv, že se z toho až točí hlava. Není tak lepší řešení, než je shrnout a naservírovat v surové podobě. Jasně, rychle a stručně.Český terorista dostal čtyři roky a Babiš bude premiérovat i v hrobě... 

Primátor Hřib a jeho koaliční partner Jiří Pospíšil si vyměnili pár peprných výrazů přes sociální sítě. Jen moc nechápu, že si to chlapci nemohou vyříkat bez naší přítomnosti. Jo, politika, je holt pro kohouty, kteří se rádi předvádí před zraky voličů. Aby to oba nemrzelo. Děti si hrály s ohněm a hasiči museli evakuovat 100 lidí.

Jeden člověk byl zraněn. Škoda se vyšplhala až k 300 tisícům korun. Bratři z Nizozemska tvrdí, že bránili své přátelé, alespoň tak vysvětlují brutální útok na číšníka v centru Prahy, za který jsou dnes oba muži souzeni z pokusu o vraždu. Hrozí jim 10 až 18 let a zmlácený číšník po nich chce odškodné 2,8 milionů korun.

Byl uzavřen tunel Mrázovka, protože zde hořel automobil. U Nižboru najel vlak do stromu. Nikdo nebyl zraněn. V Berouně byly zabaveny padělky stavebnice Lego. Duben má nakročeno k rekordnímu suchu. Český terorista a důchodce Jaromír Balda byl odsouzen na čtyři roky odnětí svobody za teroristický čin. Pokácel na železnici stromy a poplašně hlásil, že se jedná o čin migrantů. V Čáslavi zvažují filmovou přehlídku zvanou Formanova Čáslav, mezitím si vysadili sakurový sad. Česko chce pomoci Francii s opravou poničeného chrámu Notre-Dame.

Zlaté ručičky se třeba budou hodit. Šíření rasové nenávisti vévodí extrémistická SPD. Ministr Staněk odvolal ředitele Národní galerie Fajta. Zdá se, že politika pana Zemana se naplňuje i v uměleckých kruzích. Kontroverzní reportáž v německé ZDF věnovaná premiéru Andreji Babišovi je dle jeho slov důkaz špatné žurnalistiky. S Babišem prostě nic nehne, protože i kdyby byl v kauze Čapí hnízdo obžalován, neodstoupí. Kvůli vysokým teplotám hrozí výskyt požárů. V Říčanech hořelo obchodní centrum. Loni bylo evidováno více trestných činů vůči Romům a muslimům.

Klíčová slova: