Proč se nákupy na Mall.cz tak vyplatí?

Nakupovat se dá mnoha způsoby, ale proč si to neusnadnit?
  |  Komerční sdělení

Představte si, že pořádáte velkou rodinnou oslavu. Potřebujete nějaké židle nebo zahradní nábytek (aby měli hosté kde sedět), gril (abyste mohli připravit chutné občerstvení), kvalitní víno (které hostům nabídnete), příbory, skleničky a talíře (aby se mohli všichni spolu najíst), houpací síť (kde si mohou hosté odpočinout), kytaru (aby bylo veselo), hračky (které zabaví děti) a nezapomeňte na čisticí a prací prostředky (aby se po oslavě vše dalo znovu snadno do pořádku). Že nemáte všechno doma? Nevadí. Toto a ještě mnohem více koupíte na Mall.

Co všechno Mall.cz nabízí? 

Na Mall.cz najdete vždy aktuální nabídku, zajímavé slevy na zboží, zvýhodněné balíčky, výprodeje nebo jiné cenové akce. 

Najdete zde přibližně 200 tisíc produktů přehledně seřazených do 20 kategorií jako Spotřebiče, Mobily a PC, SMART, TV, audio a foto, Domácnost, Hobby a záhrada, Chovatelské potřeby, Nápoje, Hračky a péče o dítě, Drogerie, Kosmetika, Zdraví, Móda, Sport a outdoor, Hry, knihy a zábava, Auto-moto.

Proč nakupovat na Mall?

1. Široký sortiment zboží 
Internetový obchod nabízí skutečně široký sortiment. V nabídce má přibližně 200 000 produktů. Nakupování v tak velkém obchodě je proto pohodlné a přehledné i díky skvělému uspořádání produktů do kategorií a možnosti filtrování podle několika parametrů.

2. Bezpečný a bezproblémový nákup 
Informační systém, který se stará o správu a vyřizování objednávek, je kvalitní, bezpečný a přesný. Mall každoročně prochází procesem certifikace České asociace pro elektronický obchod. Samozřejmostí jsou také různé způsoby platby, a dokonce i prodej na splátky.

3. Různé možnosti doručení 
Kromě doručování poštou využívá Mall svou vlastní distribuční síť složenou z několika speciálních typů provozů, kterými jsou Mall Shop, Mall Box a Mall Point.

Jak můžete ušetřit při nákupech?

Mimořádná denní nabídka 
Na Mall je každý den zveřejněna mimořádná denní nabídka, která umožňuje koupit vybraný produkt s výraznou slevou.

Karta Mall
Jednou z možností, jak ušetřit, je také využití kreditní karty Mall. Po prvním použití karty Mall můžete získat až 2 000 Kč.

Slevové kódy a slevové kupóny Mall
Mall slevový kupón lze uplatnit na vybrané druhy produktů nebo na konkrétní produkt, čímž můžete výrazně ušetřit a získat dané produkty ještě výhodnější.

Náš tip: Skvělé slevové kódy a kupóny, jakož i mnohé další slevy, najdete i na kupónovém webu Vasekupony.cz.

Osobní odběr zdarma 
Pokud si necháte doručit objednané zboží do Mall Shopu, Mall Boxu nebo Mall Pointu, za poštovné neplatíte. Vybrané zboží tak můžete získat bez nákladů na dopravu ještě výhodněji.

 

Klíčová slova: