Donald Trump zneužil narozeniny manželky. Je s podivem, že mu tohle vůbec projde

Jasně, takhle se vydělávají peníze. Proč chodit do práce, že?
 

Jak rozmnožit finance ve stranické kasičce, aby se bývalý americký prezident Donald Trump mohl pustit do boje s tím "zlým Bidenem"? Je to přeci tak snadné! Trumpova žena Melanie slavila narozeniny a při té příležitosti přišel straníkům hodně vypečený mail. Ukažte, jací jste frajeři a jak to s námi myslíte vážně!

Bývalá slovinská modelka oslavila 51. narozeniny a nutno říct, že Melanie Trumpová vypadá stále famózně. Možná i proto se republikáni v rámci hromadného mailu rozeslaného spolustraníkům nebáli říct o 100 dolarů na podporu Donalda, informují The Times.

Navíc se při žádosti o podepsání přáníčka takové kočce sahá pro kreditku mnohem snadněji, než kdyby na vás koukala ježibaba s bradavicí na nose.

Automaticky na stránku i k platbě

Nebylo to zdaleka poprvé, co v mailech fanoušků exprezidenta USA přistály žádosti o finanční podporu. Tentokrát to ale mělo velmi sofistikovaný důvod, protože popřát Melanii je pro zaryté republikány zkrátka povinnost. „Tvrdě pracujeme na obraně Trumpova odkazu před Bidenem a radikální levicí. Ale potřebujeme, abyste se k nám připojili!“ hlásila bývala první dáma.

Když tedy republikáni podepsali digitální narozeninovou kartu s fotkou někdejší modelky, byli automaticky přesměrováni na stránku, která je vybídla k poskytnutí daru do stranické pokladny. Doporučená částka byla také zadána automaticky. Zřejmě proto, aby bylo jasné, kolik se sluší přispět.

Bůh ochraňuj Ameriku

Uvidíme, jestli i tentokrát dojde ke stížnostem na "podezřelé maily", jak už se v minulosti několikrát stalo. Nikdy to ale nedošlo tak daleko, aby musel Trump nebo kdokoli jiný takto nasbírané peníze vracet.

A jen tak mimochodem, narozeniny Melanie nebyly jediným důvodem k radosti zarytých republikánů. Tím dalším bylo oznámení Trumpa o založení nového webu, kde bude šířit své myšlenky. Bůh ochraňuj Ameriku!

KAM DÁL: Proč jsou úřední maturity nesmysl? Žákům zůstane cejch neschopných, další důvody vysvětluje odborník.