Jubilejní 20. ročník výstavy „Léto plné hvězd“ právě začíná

 

V centru Prahy můžete navštívit zajímavou výstavu výtvarnic Olgy Černohorské a Ivany Kárníkové v Praze 1, ve školní jídelně Dražického náměstí 10, v těsném sousedství Karlova mostu a třeba i zúčastnit se hudebních vystoupení a koncertů známých osob a skupin.

Návštěvníci zde najdou krásné zajímavé víceúčelové hračky, kapsáře a polštářky, jako i celou řadu nových účelových stolních her, určených i nevidomým a autistům. Součástí výstavy je i program pro seniory, ve kterých vystoupí řada našich předních umělců, jako Petr Ševčík (16.7.), Dita Hořínková s kapelou Art Harmony, s hostem Sabinou Laurinovou (23.7.), Jan Kříž a Marie Blahynková (30.7.), Miro Šmajda s kapelou (6.8.),Ondřej Ruml a Matěj Benko (14.8), Tomáš Savka a Markéta Procházková s kapelou (18.8) a Václav Noid Bárta (20.8).

Dále zde návštěvníci najdou vernisáž obrazů. S křehkostí a hloubkou svých obrazů návštěvníky překvapí Petra Bobalová (akvarely), Běla Sýkorová (olejomalby) a art terapeutka Radka Zábojová s Brna.

Výstava je otevřena po celou dobu prázdnin od 16. července do 26. srpna 2015 denně včetně víkendů od 10 do 21 hodin. Začátky koncertů a večerních programů jsou od 18 hodin. Rezervace míst na koncerty mailem s ohledem na zájem návštěvníku je možný na adresu anahata.hracky@seznam.cz, nebo telefonicky na telefon 724 305 737 od 10 – 20 hod.

Prostory mají omezenou kapacitu, proto je rezervace nutná.  Přístup na výstavu je bezbariérový.