Tereza Kostková ze seriálu Jedna rodina ukázala dekolt: Fanoušci se mohli zbláznit

Tereza Kostková září v seriálu Jedna rodina
  |   osobnost

Tereza Kostková je žena činu. Pokud si pustíte nějaký z nových českých filmů, dost pravděpodobně tam na tuhle oblíbenou herečku narazíte. Je už moderátorskou stálicí soutěže StarDance, má svůj pořad ve vysílání Českého rozhlasu, teď se ale navrací do seriálu. Jedna rodina, kde hraje po boku Tomáše Jeřábka, Filipa Blažka, Bereniky Kohoutové, Zuzany Vejvodové, Evy Holubové nebo Pavla Zedníčka. Nechybí ani Miroslav Vladyka. Čím způsobila na sociálních sítích poprask? 

Tereza Kostková, česká herečka a moderátorka, dcera Petra Kostky a Carmen Mayerové, je hodná duše. Diváci ji milují. Poslouchat její rozhovory v Českém rozhlase Dvojka, kterým dala název Blízká setkání, je jako pustit si pohádku před spaním. Není divu, že když se točí nějaký nový film, Tereza je první, která tvůrce napadne. Z jejích posledních počinů stojí za zmínku určitě Ženy v běhu, Po čem muži touží 2, Léto s gentlemanem, Bezva ženská na krku nebo Líbáš jako ďábel.

Tereza je příbuzná s rodem Hrušínských

O svém soukromí mluví jen velmi málo. S otcem jsou však po svém dávném předkovi, hercu Hynku Muškovi, vzdálenými příbuznými Hrušínkých, váženého hereckého rodu. Například Kristýnu Hrušínskou, dceru Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové, mohou diváci znát z nekonečného seriálu Ulice. Teď si ale dává od hraní pozor a věnuje se svým mateřským povinnostem. S manželem, režisérem Matějem Balcarem, má dva syny. Vojtěch se narodil v roce 2017 a Jakub na konci roku 2022.

Sama Tereza byla v letech 2006-2015 provdána za režiséra Petra Kracika, českého divadelního režiséra. Kracik byl o 18 let starší než ona. Manželství ale nevydrželo. Tereza se ale nezalekla a vdala se podruhé. Za manžela pojala slovenského režiséra a herce Jakuba Nvotu.

Tereza rozpálila sociální sítě žhavou fotografií

Na začátku prvního týdne sdílela se svými fanoušky hned několik fotografií, které snad nikoho nemohly nechat chladným. Tereza vypadá fantasticky a má v sobě skrytou eleganci, která se zkrátka nedá okoukat, to musí člověk žít. 

„Moji milí, mám tu jednu seriózní anketu. Zajímá mě, jestli si vlastně ještě kupujete tištěné časopisy s rozhovory, a která z uvedených fotek na titulu by Vás nejspíš přiměla si takový časopis koupit. Máte-li chuť účastnit se mého malého osobního průzkumu, budu ráda a děkuji,“ napsala Kostková na svůj Instagram. Všechny fotky byly bezpochyby nádherné, co ale zaujalo, byl Terezin dekolt na té první. 

Aby žena dokázala takto odhalenou fotku předvést s noblesou a pokorou, to se hned tak nevidí. „Krásná Terezko, jste neuvěřitelně sexy kočka,“ psala ji fanynka. „Fotky jsou nádherné všechny, každá jinak, na každé jste kráska,“ rozplývala se druhá. Nechyběli ani muži. „Úchvatné fotky. Jsou hvězdné,“ psal fanoušek Michal. V seriálu Jedna rodina se na Terezu můžeme těšit v roli matky, která se snaží zvládnout (někdy těžkou) střídavou péči

Zdroj: Instagram, ČSFD, seriál Jedna rodina, wikipedia.org

KAM DÁL: Eva Burešová se vyjádřila k tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce. Když chcete tento svět opustit, odejděte sami.