Aneta Vignerová slaví narozeniny syna. Fanouškům to oznámila dojemným příspěvkem

Malý Jiří je prvním dítětem Anety Vignerové
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   osobnost

Modelka Aneta Vignerová si na sociálních sítích připomněla kouzelné momenty před a po narození svého syna, kterého má se scenáristou Petrem Kolečkem. Fanoušci příspěvek náležitě ocenili, během pouhé hodiny se dočkal desítek komentářů.

Malý Jiří, syn modelky Anety Vignerové, slaví tento rok své druhé narozeniny a jeho maminka se, jak už to tak bývá, ohlíží za tím, jak vypadal jako malé miminko a jak moc se za ty dva roky změnil.

Vignerová na svůj instagram dokonce přidala i záběry z doby, kdy malého Jiřího ještě nosila v břiše. Jak je vidět na videu, už tehdy se snažil, aby se o něm vědělo.

„Dnes máš dva roky. Jsi to nejcennější a nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat,“ napsala modelka do popisku.

Pod příspěvek malému Jiříkovi k narozeninám přály i jeho slavné tetičky, mezi kterými se objevila i Monika Absolonová, která dojemný příspěvek okomentovala prostým a výstižným „Všechno nejlepší,“ které doplnila o tři srdíčka.

„Anet, všechno nejkrásnější Jiříkovi a celé vaší rodině!“ objevilo se v komentářích.

„Krásné dva roky, co vás sleduji. Hlavně buďte stále šťastní a zdraví,“ popřála modelce a její rodině fanynka.

„Vše nejlepší a hodně zdraví,“ znělo další narozeninové přání.

Není jisté, jak přesně rodina narozeniny malého Jirky oslaví, je ale možné, že tato oslava bude zahrnovat i bruslení. Syn Vignerové se totiž v minulosti projevil jako hotový hokejový talent.

„První bruslení. Jiříček byl kouzelný, já jsem si celkem věřila, ale při prvním rozjezdu jsem se málem rozsekala,“ stálo v popisku snímku.

KAM DÁL: Modelka Linda Evangelista šla s pravdou ven. Liposukce se příliš nepovedla, vypadá zvláštně.

Klíčová slova: