Kdo má hezčího domácího mazlíčka? Havlová, Jandová, Absolonová, Pagáčová nebo Hůlka?

Milovnice psů Patricie Pagáčová dává každoročně dohromady kalendář, kterým podporuje pejsky z útulku
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Na svoje psí miláčky nedají dopustit. Chodí s nimi i do studia! Pes je zkrátka nejlepším přítelem člověka a ani celebrity nejsou žádnou výjimkou. Podívejte se na slavné chlupáče!

Daniel Hůlka

Muzikálová hvězda Daniel Hůlka se na svém profilu na sociální síti chlubí svým kamarádem Timonkem. I hvězdy si své pejsky venčí samy, jak potvrzuje sám Hůlka. „Tak s Timonkem vyrážíme na dlouhé procházky do přírody,“ zmínil herec pod příspěvkem.

Monika Absolonová

Na svého chlupáče nedá dopustit ani Monika Absolonová. Její pejsek Jonáš nedávno oslavil své 9. narozeniny, už je to tedy spíš takový psí dědeček.

V příspěvku je vidět se svou psí maminkou. Rodinné návštěvy se tedy u Absolonů neomezují jen na lidi.

Marta Jandová

Další dvojkou na seznamu je Marta Jandová a její pejsek Melichar. Zpěvačka bez „Melíška“ zkrátka nemůže být, často ji proto doprovází i do rádia.

Dagmar Havlová

Svého psího miláčka má i bývalá první dáma Dagmar Havlová. Je jím fenka boxera Grace, která má zvláštní zálibu, jízdu v MHD. 

„Grace chodí nejraději na návštěvy. A miluje jízdy tramvají a metrem. Za odměnu,“ napsala Havlová pod příspěvek.

Patricie Pagáčová

Posledním slavným pejskem je Čolek, chlupáč Patricie Padáčové. Vzala si ho z útulku, stejně jako svou fenku Jackie. Nadšeně ji doprovází na procházkách s miminkem. Patricie je asi nejznámější milovnicí psů, dokonce každý rok dává dohromady kalendář, kterým pomáhá pejskům z útulku!

KAM DÁL: Jejich partnery si pletou s babičkou nebo dědou. Nejen Clooney nebo Douglas si našli zajíčky.