Na televizní obrazovky se vrací seriál Šéfka. Co nevíte o hlavní hrdince?

Kateřina Winterová prožila dětství na Mělníku
  |   osobnost

Televize Nova vrátila v prázdninovém režimu divákům seriál Šéfka. Ten měl původně deset dílů, k vidění na televizních obrazovkách byly v minulosti však pouze tři. Zbytek mohli diváci vidět na placené platformě Voyo. Důvod je jednoduchý. Ostatní pořady nový seriál převálcovaly. Teď se ale vrací a s ním i báječná Kateřina Winterová! Co o ní nevíte? 

Seriál představil policejní tým, který se skládal z majora Karly Langerové, Richarda Čecha a kapitána Jana Trunpeta. Seriál byl postaven tak, že trio vyšetřovalo každý díl jednu vraždu, u které se diváci na konci dočkali uzavření. Karla však mimo to na vlastní pěst pátrala, kdo zabil jejího manžela. Ačkoliv se očekávala naprostá bomba v hlavním vysílacím čase, po třech dílech byl konec. 

Svůj prim už seriál neobhájil

První díl sledovalo v průměru 876 tisíc diváků starších 15 let a Šéfka těsně zvítězila s primáckým Duchem, ve kterém zářil v hlavní roli Štěpán Benoni a Predrag Bjelac. Svůj prim už ale podruhé nezopakovala. Poslední z odvysílaných dílů, v pořadí třetí, ale převálcovala nová show České televize Peče celá země

Televize Nova na základě těchto údajů seriál ze sobotního hlavního času stáhla a nahradila ho Hvězdným speciálem soutěže Na lovu. S prázdninovým režimem se ale seriál vrací! Ti, kdo nemají předplacené Voyo, kde mohli deset dílů seriálu vidět už v původním čase, se tak seriálu konečně dočkali. Seriál obsadil úterní večery. 

Tajuplná hlavní hrdinka

Hereckou představitelkou Karly není nikdo jiný než sympatická Kateřina Winterová, česká herečka a stálá členka činohry Národního divadla v Praze. A nejen herectvím je živa! Najdete ji také jako zpěvačku ve skupině Ectasy of Saint Theresa. Jejím partnerem je režisér a vydavatel Tomáš Zilvar.

Už dříve jste ji mohli vidět ve filmu Nahota na prodej, Šeptej, Toman nebo Signál. Objevila se v seriálu Pojišťovna štěstí nebo Terapie II. S Lindou Rybovou uváděla magazín o bylinkách a zdravém životním stylu. Dokonce se pro magazín MusicServer.cz přiznala, že odmítla roli v muzikálu Excalibur, kde s ní už dávno počítali. „Tehdy jsem byla nalomená, protože tam měli být lidé, které mám ráda, nejenom Vladimír Morávek. Ale vnitřně jsem to dost řešila, což bylo znamení, že do toho nemám jít,“ řekla.

A pokud si najdete její jméno v jakémkoliv knihkupectví, budete rovněž mile překvapeni. Publikací má vydáno hned několik! Většina se týká vaření a zdravého životního stylu. 

Zdroj: MediaGuru, MusicServer, Wikipedia

KAM DÁL: Patří do Mickeyho klubu a školu nedokončil. Co jste nevěděli o novém Kenovi, herci Ryanu Goslingovi?

Klíčová slova: