Ovčáček se vytasil s pomerančem. Ale neví, jestli je to pomeranč, protože nemá důkaz

Jiří Ovčáček se po projevu prezidenta na chvíli odmlčel
 

Tiskový mluvčí prezidenta republiky. Chtělo by se říct prestižní práce. Ovšem kdo si někdy přečetl vyjádření Jiřího Ovčáčka, může si myslet cosi o chovanci ústavu pro duševně choré. Tentokrát bývalý redaktor komunistických Haló novin zaperlil opravdu ve velkém stylu. Odnesl to nebohý pomeranč.

„Toto je pomeranč. Tedy možná. Chybí důkaz, že je to je stejný pomeranč, jako jiné pomeranče. Oloupat a ochutnat, říkáte? Proč? Stačí sdělit, že... ...chybí důkaz!“ napsal si na svůj twitterový účet pan Jiří Ovčáček.

Chybí důkaz, že jeho šéf existuje

Chtěl snad národu sdělit, že jeho nadřízený Miloš Zeman poctivě konzumuje vitamíny? Nebo nepovedeným způsobem narážel na ruskou vakcínu Sputnik V? V každém případě v obou případech chybí důkaz, že pan prezident a tajemná očkovací látka opravdu existují v takovém stavu, aby mohli sloužit lidu. Na Slovensku by mohli vyprávět...

 

 

 

Buď jak buď, Ovčáček se u svého postu nesetkal zrovna s obdivem. „Tys poznal pomeranč! Chlapče drahej, žádnej div, že je z tebe ředitel na Hradě,“ píše mu jede z komentujících.

„Jirko, nechceš zavolat nějakýmu kama... no dobře, Hance Lipovské třeba? Strávit spolu večer, popít, pokecat, pomodlit a spát. Začíná mi tě být fakt líto,“ dodává další. Tak snad to brzy přejde...

KAM DÁL: Proč je Arenberger ministrem? Zapadá do Babišova a Zemanova konceptu, scéna se připravuje na hru o Sputnik V.