Donald Trump plánuje stát se prezidentem ČR. Má jasné cíle, dostatek zdrojů na volební kampaň a umí slovo kobliha

Prezident Trump se zaměřil na Českou republiku. Víme proč...
 

Dle důvěryhodných zdrojů se stávající americký prezident se chystá vystřídat Miloše Zemana na Pražském hradě. Jeho cíl je jasný, pokud může být Česká republika vstupní branou Číny do Evropy, proč tento model neměl fungovat i pro USA. První část plánu tedy je infiltrovat americkou politiku na starý kontinent a poté přičlenit ČR jako 51. stát USA.

/POLITICKÁ SATIRA/ Americký sen Miloše Zemana se zatím nevyplnil. Byť se údajně mluvčí prezidentské kanceláře Jiří Ovčáček snaží posílat jednou za dva dny prosebný dopis do Bílého domu, žádná odpověď ještě nepřišla. Na zdi pracovny Miloše Zemana je tak stále prázdný rám, kam si chtěl vložit fotografii z Bílého domu. Zemanovi nepomohla ani Ivanka Trumpová, která se u svého bývalého manžela přimlouvala.

Prezidentská pracovna ovšem bude mít brzy nového obyvatele, tlak na předčasné prezidentské volby sílí. Je tak velmi pravděpodobné, že na zdech jedné z nejdůležitějších kanceláří v ČR budou viset autentické obrazy z bílého domu a na jednom možná i Zeman s Trumpem. Ovšem ne z oválné kanceláře ale z nádvoří Pražského hradu, jak Trump přichází a Zeman mizí.

Made in USA

Nečekaná zahraniční bomba může vybuchnout v příští přímé volbě prezidenta. Podle důvěryhodných informací se spekulace o zájmu Donalda Trumpa usednout na Pražském hradě zdá být opravdu reálnou. Na fotografii z prezidentského Air Force One byl dokonce zachycen s českou učebnicí pro pokročilé. Základy však má už od své bývalé ženy Ivanky. Údajně umí říct ano a kobliha, a prý ví o někom, kdo taky neumí česky a prosadil se tu. V moderním politologickém slovníku jsou za dostatečnou slovní zásobu politika pokládána tři slova, Ano, kobliha a motýle , což znamená, že Trump je již velice blízko mohl a by klidně celou kampaň v České republice ovládnout.

Donald Trump se také nemusí starat o vytvoření nové prezidentské kampaně. Stačí použít tu starou z USA. Jen je potřeba vyměnit pár detailů. Boj proti imigrantům lze v podstatě aplikovat stejně, jen plánovanou zeď na hranici s Mexikem by Trump mohl vybudovat na hranici s Evropskou unií, až se mu podaří založit Spojené státy české.

Prezident zvažuje, že USA více rozšíří, přemýšlí i nad Slovenskem a Podkarpatskou Rusí. Na mocného státníka je to stále málo. Navíc údajně chce z Prahy vytvořit samostatný stát, což by se místním obyvatelům mohlo zamlouvat, stejně jako zbytku republiky. 

Nový favorit

Premiér Andrej Babiš nešetří Trumpa komplimenty, a tak by se mohl opřít o voliče hnutí ANO. Už se kvůli nim naučil slovo kobliha.

Občanům České republiky by se také mohlo zamlouvat, že Trump má skrze svojí ženu v podstatě místní kořeny. Navíc si jsou s oblíbeným premiérem Babišem v mnohém podobní.

Oba jsou z cizí země, oba jsou miliardáři, oba mají velmi specifický způsob vyjadřování a některé jejich politické nápady by se mohly spojit v jeden národní zájem. Jediný problém může nastat ve chvíli, kdyby se Andrej Babiš rozhodl, že obsadí kromě premiérského křesla i to prezidentské. Agrofert už neřídí, tak času na práci pro národ má dost. Hodně štěstí Česko!

KAM DÁL: Evropská unie se omlouvá Babišovi. Neexistující střet zájmů vysvětlila záhadná osoba