Končí Kaňoková ve Zlaté labuti? Její těhotenství může totálně změnit děj

Čekají ještě Evu Duškovou boje s manželkou Grubera? Už dříve ji chtěla poslat do koncentračního tábora!
Zobrazit fotogalerii (7)
  |   zajímavost

Herečka Beáta Kaňoková přiznala, že čeká druhé dítě. Okamžitě se tedy začalo spekulovat, jak se bude děj kolem její postavy v seriálu Zlatá labuť vyvíjet dál. Ještě stále totiž natáčí, ačkoliv je na ní těhotenství už dost vidět. A v jednom z posledních dílů Eva Dušková přiznala, že se jí stýská po Gruberovi!

Tvůrcům seriálu Zlatá labuť se s velitelem Prahy Gruberem podařil podobný „majstrštyk“ jako s postavou Ireny Maškové. Ačkoliv jde o negativní jedince, kteří udělají vše pro svůj prospěch, mají v sobě jakési tajemno, které diváka nutí si myslet, že nejsou tak špatní. U nacisty, jako je Gruber, to je až překvapivé.

Diváci Grubera překvapivě milují

Jenže zatímco v českých zemích se tou dobou už dávno dějí odporná zvěrstva, která stojí život mnoha nevinných lidí, Gruber stojí jaksi opodál. A když Petr zavolá, jako zázrakem mu pomůže. Irenu sice s pomocí své manželky krutě podrazil, na druhou stranu ale scénář v tento moment vnukl divákovi myšlenku, že si za to Irena může tak trochu sama. Zcela nepochopitelně totiž začala vyprávět o tom, že manželka chce Grubera opustit a připravit ho o majetek.

Podle scénáře je to však právě Eva, která přišla s Gruberem o panenství, a když utíkala z jeho zámku, slzy neudržela. Celá scéna byla zahalena tajemstvím, ale divák mohl předpokládat, že došlo k sexu, který nebyl tak docela dobrovolný. A hlavně byl pro Evu účelový, chtěla, aby Martina pustili. Gruber si vzal, co mu nabídla.

Evě se po záporákovi stýská

Jaké však bylo překvapení, když se Evě začalo po Gruberovi stýskat! Už si dokonce užila i milování na půdě se svým Martinem, ale to nebylo ono. Martin je moc hodný, nudný. Také zapojený do odboje, čímž podle Evy až příliš riskuje. Jednou ho za to možná budou velebit – a až skončí za několik let válka, bude za hrdinu. Teď ale ohrožuje své blízké, to Eva ví a rozčiluje ji to. 

Gruber má moc, je tajemný a člověk nikdy neví, co si myslí.

Ostatně, jeho představitel Jaroslav Plesl je jedním z nejlepších herců, jaké u nás vůbec máme, a svou roli hraje opravdu skvěle. Možná právě to tajemno Evu Duškovou tak láká, že by byla nejraději, aby zas někoho mohla zachránit – nejlépe nabídnutím svého vlastního těla. Bude to skutečna ona, kdo s Gruberem otěhotní? A co na to jeho manželka, budou žít ve třech? Co to bude znamenat pro Evu na konci války – bude označena za kolaborantku, stejně jako už to někteří říkají o Petrovi?

Další příběhy z těžké doby uvidíte už zítra na Nově, případně už teď na Voyo.

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

KAM DÁL: Seriál Extraktoři: Zákulisí únosu dvou Češek v Pákistánu, za které jsme platili výkupné.