Proboha, ukončete to, píšou diváci seriálu ZOO. Z nadějného příběhu se stal paskvil

Holky se teď s Ilonkou snaží podnikat. Vyrábějí bonbóny
Foto: se souhlasem Prima FTV
Zobrazit fotogalerii (8)
Holky se teď s Ilonkou snaží podnikat. Vyrábějí bonbóny
zajímavost

V seriálu ZOO je teď hlavním postavám trochu úzko. Viky Janečková se snaží zuby nehty udržet svou firmu, což se jí s malým miminkem na krku daří jen velmi těžce, navíc s ní teď také skoro bydlí dvojčata, na která Petr v zahraničí nemá čas. A aby toho nebylo málo, bude to právě Markéta Tomečková, kdo jí prozradí, že i tato těžká situace může být ještě horší. Pomyslnou třešničkou na dortu je stále postava Sid, která se už desítky dílů plácá mezi dvěma muži.

reklama

Petr v podání herce Roberta Urbana se v seriálu ZOO pěkně vybarvil! Zatímco diváci čekali velkou lásku a šťastný konec, mladá maminka se zdrcená vrátila do Čech, aby tu načerpala sílu, která už jí skoro dochází. Když otěhotněla se soudcem, který si myslel, že si v noci užívá s její sestrou, která byla však jen imaginárním dvojčetem zamilované chůvy, myslela si na velkou lásku, o které snila každý den. Scenáristé však měli jiné plány.

Do dramatické situace se vloží Markéta

Nikomu pořád nejde do hlavy, proč tohle tvůrci seriálu ZOO udělali. Mohl z toho být nádherný příběh o Popelce, která zatížená dluhy a exekucí našla svého prince… Namísto toho se Petr zapletl s asistentkou Ester, která evidentně otěhotněla už při prvním pohledu. Viky si donedávna myslela, že takové choutky měl pan soudce až mnohem později.

Jenže to by se do toho nesměla vložit Markéta Tomečková, bývalá partnerka Petra. Právě té Viky soudce přebrala – asi v dobré vůli, že je to osud. Markéta ukázala Viky sociální sítě, které jasně prokázaly, že se Petr s Ester vídal daleko dříve, než Viky přiznal. To se také potvrdí díky telefonu, který Petr dal svému synovi Benovi. Spustí se na něm aktualizace a začnou chodit zprávy od Ester. Ta píše, že už je jí po zdravotních komplikacích lépe a zná termín porodu. Tak vyjde najevo, že jejich poměr začal už daleko dříve. Viky to tak zasáhne, že se z toho pozvrací.

Diváci jsou rozhořčení

Markéta nabídne Viky své služby, až se bude s Petrem o malého Péťu soudit. Vypadá to, že dvě ženy, kterým Petr ublížil, se právě spojily proti němu – a ženy umí pohnout i horou! Představitelka Viky slíbila, že to nakonec dopadne dobře. Ačkoliv není důvod, proč slovům Evy Burešové nevěřit, je otázkou, jak tohle tvůrci vyřeší. 

Diváci nadšení vážně nejsou. „Z Petra udělali totálního trotla,“ píše na sociálních sítích divačka Markéta. „To nemůže být alespoň jeden pár šťastný?“ píše Lenka. „To se mi líbí, když se dvě zhrzené spojí proti chlapovi,“ píše Lili. „Každý další díl stojí za nic,“ rozčiluje se Martina. „Udělali z toho slátaninu,“ píše Sofie. „Proboha, zamyslete se a raději ten seriál už ukončete,“ rozčiluje se Iva. „To je paskvil, co odešla Burešová, já už se nedívám,“ píše Klára.

Vlažné vztahy a nerozhodná Sid

A znechucení jsou i z dějové linky Adama a Sid. Ačkoliv to nejdřív vypadalo na velkou lásku, která překonala prvotní nesnáze, Sid v podání Michaely Pecháčkové už se zase bude mít k Filipovi, který na ni nemůže zapomenout. Haďákovi lže, na Filipa kouká jako na obrázek a zase dojde takřka na polibek. 

Vrcholem jsou vztahy Marka a Vojty, kteří randí s dvojčaty Izy a Tes. Celé to působí tak prázdně, bez lásky a vášně, že chvílemi přemýšlíte, jestli spolu ještě chodí. 

Zatím to vypadá jako skvělý návod, jak zabít seriál, který byl na začátku perfektní a diváky naprosto pohltil. 

Zdroj: seriál ZOO

KAM DÁL: Matěj Karas je jedno velké tajemství. Nové díly Specialistů působí zmateně, přesto na obrazovkách vítězí.

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/proboha-ukoncete-to-pisou-divaci-serialu-zoo-z-nadejneho-pribehu-se-stal-paskvil-73749
reklama
#seriál ZOO #Eva Burešová #Robert Urban #Michaela Pecháčková #televize

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.