Proč nehraje Veronika Arichteva ve Zlaté labuti? Může za to Bisi

Biser režíruje nový seriál Zlatá labuť
Zobrazit fotogalerii (7)
  |   zajímavost

Herečka Veronika Arichteva se divákům nedávno připomněla v seriálu O mě se neboj, kde si zahrála po boku Vaška Matějovského. Někteří si ji ještě pamatují z První republiky nebo Vyprávěj. Co mají ale tyto seriály společného se Zlatou labutí? No přece Bisiho!

Veronika Arichteva už dávno dokázala, že nezískává role jen proto, že by byla manželkou slavného a úspěšného režiséra Bisera Arichteva. Přesto se v jeho projektech objevuje – a obvykle je za hvězdu. Hrát umí, a dokonce přiznává, že je na ni Bisi přísnější, protože jako manželé si k sobě víc dovolí.

Kde je Veronika?

První republice si zahrála Magdalenu, v seriálu O mě se neboj zase ztvárnila Evu, která se zamiluje do bohatého právníka Martina, hvězdy jim ale nakonec šťastný konec nedopřejí. Jeho představitel Vašek Matějovský teď sice soutěží v drsné reality show Survivor, už teď si ale fanoušci této ústřední dvojice přejí, aby se točila druhá řada. 

Nabízí se otázka, proč nehraje Veronika také ve Zlaté labuti? Za tou – překvapivě – stojí Bisi také. Obsadil tam například Martu Dancingerovou nebo Jana Dolanského, kteří hráli v Bisiho Kukačkách. Šušká se ale, že ji tam Bisi nechtěl. Ne proto, že by snad nebyla dostatečně schopná, ale že jí chtěl dopřát chvíli klidu. Už při natáčení seriálu O mě se neboj museli mít rodiče několik chův, a k tomu zapojovali do péče i babičky. 

 

Přednost dostala rodina

Veronika to moc dobře nenesla, ačkoliv o syna bylo perfektně postaráno. Tři měsíce natáčení pro ni tak byly vrcholem toho, co je pro kariéru ochotná v tuto chvíli obětovat. Ani Bisi si prý nepřál, aby byl syn tak dlouho bez maminky. Nikdo prý totiž neví, jak dlouho se bude Zlatá labuť točit. Záleží na zájmu diváků.

Nijak se také netají tím, že touží po druhém dítěti a chtěli by se soustředit primárně na svou rodinu. Navíc rekonstruují dům. Zlatá labuť má být dlouhodobý projekt, a tak bylo zřejmě potřeba udělat rozhodnutí. Ačkoliv si Veronika roli moc přála, teď na ni nebyla vhodná doba.

Zdroj: TV Nova, Instagram

KAM DÁL: Tvůrci seriálu Kukačky prozradili velké tajemství. Jak to bude s Terezou a Martinem?