Babišův účes na mukla. Uznávaný designér se pustil do premiérovy kadeřnické proměny

Maxim Velčovský se na Instagramu vtipně opřel do Babiše a Prchala
 

Premiér Andrej Babiš ve svých posledních veřejných vystoupeních šokoval hned dvěma věcmi. Informací o výhrůžce smrtí a svým “novým” účesem. Vzhledem k tomu, že každý krok Babiše směrem k veřejnosti je bezesporu konzultován s marketingovým týmem, existuje možnost, že se jedná o záměrné mlžení kolem nezvládnuté koronavirové situace. Designer Maxim Velčovský má jasno. 

Velmi populární se stal komentář předního českého designéra Maxima Velčovského na jeho instagramovém účtu. Andrej Babiš se během neděle objevil několikrát v televizním vysílání a mnohé překvapil nejen slovy o “nucené” dovolené jeho ženy Moniky, ale i svým novým účesem. 

Na mukla

Velčovský se pustil do trefné satiry, ve které představil hypotetický nápad Marka Prchala. “Ty vole, Andreji, vemu tě trojkou, protože dneska musíš vypadat jako když Havla pustili z kriminálu po zápalu plic! Dneska jde o všechno! Budeš vypadat jak vyčerpanej mukl po roce pandemickýho mučení a opozičního grilování. Žádný očíčko nesmí zůstat suchý, na mikinu Tommy Hilfiger se vyser, vytáhni sako po strejdovi a neposer to.”

 

Pravdou zůstává, že mediální velotoče, které mají odvrátit pozornost od hluboké koronavirové krize, která zastihla Českou republiku, patří k rétorice premiéra již od jeho prvních momentů v politice. Zda se jeho účes stal součástí promyšlené kampaně, samozřejmě ví jen blízké okolí premiéra, ale zkušenosti naznačují, že v jeho případě je možné opravdu všechno.

KAM DÁL: Ledový muž, který překonává lidské schopnosti. Wim Hof se k ledu dostal kvůli rodinné tragédii

 

 

Klíčová slova: